Ook problemen met het Turkse stemvee van D-66

Raadslid D66 Zwolle uit de fractie gezet

Oud-D66 raadslid in Zwolle Orhan Cetin is door zijn fractiegenoten uit de fractie gezet. D66 vroeg hem zijn zetel in te leveren, maar daar gaf Cetin geen gehoor aan: hij zal door blijven gaan als eenmansfractie. D66-fractievoorzitter Sona Paauw gaf maandag als verklaring dat Cetin ‘de D66-standpunten onvoldoende naar voren bracht’.

Geen vertrouwen
Daarnaast liep de samenwerking tussen hem en zijn fractiegenoten  stroef. “Na een periode van intensieve begeleiding heeft de fractie geen vertrouwen meer in verbetering”, zo zegt Paauw . Volgens de fractie was er sprake van ‘onvoldoende kwaliteit en betrokkenheid’ in zijn bijdragen.

Via Metro >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: