Nederland presteert het best op de globale slavernij index

0-11Zo. Die kunnen de anti-Nederlanders in hun zak stoppen. En voor alle Nederlanders is ie leuk voor in hun schoen op de ochtend van 6 december. Het is officieel nu. U bent geen racistische slavenhouder. Global_Slavery_Index_2014:

pagina 4

pagina 4

Nederland heeft de slavernij officieel in 1863 afgeschaft, Koninklijke Bibliotheek:

0-3De intentie daartoe werd al 50 jaar eerder ondertekend;

0-4

 

Helaas zijn er nog steeds een hele hoop landen waar slavernij wel voorkomt, Global_Slavery_Index_2014:

 

0-5

pagina 4

Aan dat lijstje vallen een paar dingen op: 6 van de 10 landen -rood onderstreept- zijn bijna 100% islamitisch. 4 van de 10 -blauw onderstreept- liggen in Afrika. Van India moet gezegd dat het na Indonesië en Pakistan de meeste mohammedanen herbergt, en in C.A.R. is al een tijd een islamitische jihadoorlog aan de gang en beiden zouden in die zin rood onderstreept kunnen worden, dat zou dan 8 van de 10 islamitisch maken. De uitzondering hier is Haïti, maar de ruime meerderheid van de bevolking daar is van Afrikaanse afkomst en zou met recht een blauw streepje mogen hebben, wat dan 5 van de 10 Afrikaans maakt.

Het waren diezelfde Afrikanen en mohammedanen die het langste geweigerd hebben de slavernij af te schaffen. Officieel dan, en dat betekent daar dat het niet gebeurt.  Het waren diezelfde Afrikanen en mohammedanen waar we de slaven van kochten. Ver voordat wij deelnamen aan die gruwelijke handel werd het al gepraktiseerd door Afrikanen en mohammedanen, ver nadat wij ermee gestopt waren persisteerden Afrikanen en mohammedanen nog in die handel. Tot op de dag van vandaag. Dat Zwarte Piet niks te maken heeft met slavernij heeft D.G. Neree  al eens uitgelegd.

Als je oprecht bent met je strijd tegen slavernij, dan richt je dáár je pijlen op. En ik weet zeker dat je ons dan aan je zijde zal vinden. Daarvoor moet je wel even op onderstaande plaatje klikken:

0-6

pagina 12, klik voor groter

En op pagina 14:

0-7en zien we daar een patroon:

0-8Wij mogen borstroffelend en trots op weg naar Kerst (zal ook wel weer het nodige gezeik geven). Wij zijn de besten en we weten ook wie er fout zijn in deze discussie, de cijfers zijn duidelijk.  En als het niet duidelijk was, dan sluit ik af met een kaart. Guess what; het enige land, naast Haïti, op het Westelijk halfrond dat oranje kleurt (en dat is niet goed) is … Al 40 jaar onafhankelijk.

0-9

Dit spelletje gaat niet om slavernij en racisme, dat tonen de feiten aan. Het zou <a href=”

“>om geld kunnen gaan.

Ik denk dat het veel verder gaat dan dat, maar dat is voor een volgend stukkie.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: