Swedish Politics in Chaos

Swedish Politics in Chaos
by Fjordman

Sweden will hold a new election on March 22, 2015, just a few months after the previous general elections. The move was announced by Prime Minister Stefan Löfven on December 3, 2014 after his government’s budget failed a crucial vote in Parliament. This is highly unusual for Sweden.

The trade unionist Löfven is leader of the Social Democratic Party. His cabinet, widely considered one of the weakest in recent Swedish history, is a minority coalition cabinet consisting of the Social Democrats and the Green Party. It was installed on October 3, 2014. Mehmet Kaplan, Sweden’s Minister of Housing and Urban Development from the Green Party, was born in Turkey. He has been accused of having ties to Islamic groups affiliated with the Muslim Brotherhood.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: