Boko Haram ontvoert 185 vrouwen en kinderen

Boko Haram ontvoert 185 vrouwen en kinderen -  Terreurbeweging Boko Haram heeft bij een aanval op een dorp in het noordoosten van Nigeria 185 vrouwen en kinderen ontvoerd en 32 mensen vermoord, vooral mannen. Dat hebben ooggetuigen verklaard, aldus CNN donderdag. beeld EPA

Terreurbeweging Boko Haram heeft bij een aanval op een dorp in het noordoosten van Nigeria 185 vrouwen en kinderen ontvoerd en 32 mensen vermoord, vooral mannen. Dat hebben ooggetuigen verklaard, aldus CNN donderdag. beeld EPA

Terreurbeweging Boko Haram heeft bij een aanval op een dorp in het noordoosten van Nigeria 185 vrouwen en kinderen ontvoerd en 32 mensen vermoord, vooral mannen. Dat hebben ooggetuigen verklaard, aldus CNN donderdag.

Kameroen meldde kort daarna juist dat het land zeker 116 strijders van de terreurgroep heeft gedood. Het leger van het buurland van Nigeria viel woensdag een basis van Boko Haram aan in het noorden van Kameroen. „Aan de zijde van de militanten vielen 116 doden op het grondgebied van Kameroen. Hoe groot de schade is aan de Nigeriaanse zijde na onze artilleriebeschietingen, is niet duidelijk”, zei een woordvoerder van het leger.

Refdag >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: