En we hebben hem, de nieuwe topman van het her op te richten ziekenfonds

Directeur schenkt jaarsalaris aan voedselbank

Een ontzettend gulle gift van de directeur van zorgverzekeraar DSW. Chris Oomen (65) schonk namelijk zijn gehele jaarsalaris, 125.000 euro, aan de Voedselbank. “Noodzakelijk”, noemt hij zijn actie in een interview met het AD op maandag.

Oomen is multimiljonair, rijdt een Maserati en normaal gesproken verdeelt hij zijn jaarsalaris elk jaar onder zijn werknemers. Nu leek het hem een mooi initiatief om het bedrag aan voedselbanken te schenken waar zijn bedrijf het meest actief is, namelijk Delft, Westland, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Metro >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: