Lekker gek

1b12Dat klinkt nog best wel gezellig in het Nederlands. Een beetje gek, gewoon gek, best wel gek, te gek, helemaal gek, ontzettend gek. Wat gek zeg. Ze lijken wel gek. Iedereen doet wel eens een beetje gek. Het kan de beste overkomen, soms trek je het even niet meer en dan moet je misschien eventjes opgenomen worden. Bijkomen, misschien een pilletje erin, onder behandeling. De-radicaliseren desnoods.

Gek noemen ze je dan. Deze mensen zijn een beetje ziek. Zielig. Het lijkt haast wel of de media de laatste tijd ons medelijden op wil wekken voor de daders van wat niets anders zijn dan islamitische aanslagen in Europa. Het uitroepen van de islamitische oorlogskreet allah hakkebar wordt uitgelegd alsof de dader zijn god om hulp riep, ja media bij een moordpartij in diens naam, alsof het een laatste vroom schiet -slechte woordkeus in dit geval- gebedje was van de hulpbehoevende moordenaar.

Degenen die hier gek zijn, zijn de media. En het zijn gevaarlijke gekken, omdat ze die andere gevaarlijke gekken, de hier in Europa aanslagen plegende islamitische gekken, weg proberen te zetten als ongevaarlijk gek. Als gekken die wij eigenlijk een opbeurend woord verplicht zijn, steun en hulp, een psychiatrische behandeling. Alsof we ze zich hier meer thuis moeten gaan laten voelen, want dan zullen ze wel van ons gaan houden. Dan komen ze ons elke week een bloemetje brengen uit naam van allah en zullen later met liefde en toewijding de luiers van de ongelovigen verschonen in de dan tot bejaardenkampen omgebouwde overbodig geworden voormalige asielcentra. In naam van de vrede, eeeeuh … islam.

Geestesziek. Het kan vele oorzaken hebben. Islam is zo een oorzaak, van islam word je geestesziek, schizofreen en ontmenselijkt. Het grote voorbeeld mohammed schijnt zelf schizofreen geweest te zijn en ook bij zijn volgelingen onder de Amsterdamse top-600 criminelen komt schizofrenie een veelvoud voor vergeleken bij de doorsnee bevolking zo is onderzocht(PDF). In de islamitische geschriften is voldoende beschreven hoe wreed mohammed was dat we hem gerust als onmenselijk kunnen kwalificeren. En gezien de hoeveelheid geweld die de top-600 bereid is te gebruiken kan die kwalificatie moeiteloos ook op hen toegepast worden.

De media doet echter alle moeite om de oorzaak van alle ellende die ons continent overspoelt te verbloemen. Het was ‘een automobilist’, ‘een verwarde man’, misschien was de stuurinrichting wel niet in orde, het was ‘een jongere’, ‘een Fransman’, ‘Nederlander’ of ‘Brit’. Moskeeganger, man in jurk met baard en sandalen, zal het Ministerie van Waarheid niet snel zeggen. En als het woord islam al gebezigd wordt dan is dat om te melden dat het niks met islam te maken had. De dader had de islam verkeerd begrepen, was geradicaliseerd, was fundamentalistisch geworden en aanhanger geworden van de extremistische islam, u weet wel die andere islam die helemaal niks met islam te maken heeft, een islamist. Dat de enige manier is om te de-radicaliseren door te de-islamiseren is nog niet doorgedrongen.

Islamitische aanslagen op Europese burgers, jihad, worden afgedaan als losstaande incidenten gepleegd door alleenstaande individuen. Dat de individuen daarvoor misschien nog samen kwamen in dezelfde moskee en dat heel veel individuen samen een groep vormen deert de verslaggeving niet. Dat heel veel incidenten samen een patroon vormen, een reeks, opent ook geen ogen. En dat die misschien helemaal niet zo losstaand zijn als steeds wordt gesuggereerd, gezien de oproepen van IS (video via LiveLeak) om overal in het Westen aanslagen te plegen, is te onbelangrijk om te vermelden.

Dat vele wannabe-jihadi’s om ‘veiligheidsredenen’ gedwongen worden in de landen van de ongelovigen te blijven, de dar-el-harb, het huis van oorlog, is geen reden om eens achter de oortjes te krabben. Een bijl, een hakmes, een kalasjnikov, een auto, alles is vrij verkrijgbaar en geoorloofd in de heilige strijd en inmiddels ook al ingezet. Gister en eergister een aanslag met een auto in Frankrijk, nadat die trend afgelopen zomer in Israël ingezet werd.

Je kan islamitische jihadi’s wel bestuurders noemen of automobilisten, het blijven islamitische jihadi’s. Er waren tijden dat christenen(tegenwoordig worden ze direct onthoofd) in islamitische landen geen paarden mochten bezitten. Misschien moeten we toekomstige jihadi’s bepaalde spullen die als wapen te gebruiken zijn ook ontzeggen.

Ze zijn tenslotte een beetje ziek, en gek. En daar heeft de media dan, weliswaar ongewild, toch een punt. Geïmporteerde islamitische inteelt wordt een steeds groter en kostbaarder probleem in Europa:

A rough estimate shows that close to half of all Muslims in the world are inbred: In Pakistan, 70 percent of all marriages are between first cousins (so-called “consanguinity”)

More than half of Pakistani immigrants living in Britain are intermarried:

The research, conducted by the BBC and broadcast to a shocked nation on Tuesday, found that at least 55% of the community was married to a first cousin.

Expenses related to mentally and physically handicapped Muslim immigrants drains the budget for other public services.

Nederland heeft op papier dan iets aan neef-nicht-huwelijken gedaan, maar kan in de praktijk nog niet een uitkering en wat vastgoed in Marokko controleren. En sharia-huwelijken vinden over heel Europa plaats, net als polygamie.

Ach, ze zijn gewoon een beetje gek. Ik hoop maar dat ze met Kerst niet al te gek doen, want mohammedanen hebben er nog al een handje van om los te gaan op christelijke feestdagen. En of het dan helpt om wat moslimliederen in je kerk te zingen?

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Lekker gek

 1. G.Deckzeijl // 23/12/2014 om 05:46 //

  Dit zegt genoeg, ook in 2015.!!

  Trouwens, one flew over the cuckoo’s nest is een blijft een meesterwerk!
  (zie foto)

  Like

 2. Free Citizen // 24/12/2014 om 10:25 //

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Lees ook Matheus 2: over de wijzen uit het Oosten, de vlucht van Jozef en Maria naar Egypte en de kindermoord door Herodes.

  Ik wens iedereen een gezond (ook in geestelijk opzicht) 2015!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: