School brainwashing kids into Islam with vocabulary exercises, angry Florida woman says in viral vi

Farmville Central High School in North Carolina is coming under fire for what conservatives believe is an attempt to indoctrinate children into the Muslim faith using Common Core vocabulary exercises.

Fox News commentator Todd Starnes attacked the school on behalf of anonymous parents he spoke to. “What if right after Pearl Harbor our educational system was talking about how great the Japanese emperor was?” one such parent asked. “What if during the Cold War our educational system was telling students how wonderful Russia was?”

The exercises in question are designed to broaden students’ vocabulary while also teaching them about the Islamic faith. For example, the word “mosque” is defined in one sentence, and students are later asked to use the word in a fill-in-the-blank exercise.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on School brainwashing kids into Islam with vocabulary exercises, angry Florida woman says in viral vi

 1. G.Deckzeijl // 24/12/2014 om 05:54 //

  Het toenemende verzet in Duitsland tegen de opmars van die verdomde, nota bene eeuwen geleden verzonnen woestijn-ideologie zou een MONDIAAL karakter moeten krijgen, iedere dag opnieuw, net zolang totdat al die gehersenspoelde en geschifte allahschreeuwers
  hun grote smoelen dichthouden.
  Mijn advies: word gvd eindelijk eens VOLWASSEN en hou op met het najagen cq opdringen aan anderen van onhaalbare zaken.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 24/12/2014 om 06:16 //

  Fubar, je hebt post

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: