Hamas leader Mashaal attends AK Party congress in central Turkey

Senior Hamas leader Khaled Mashaal paid a surprise visit to Turkey on Saturday, attending a party congress of the ruling Justice and Development Party (AK Party) in central province of Konya and addressing party members.

Mashaal entered the Konya Municipality’s Sports and Congress Center hand-in-hand with Prime Minister Ahmet Davutoğlu, Mashaal was welcomed by “God is great” slogans by AK Party members. Speaking at the congress, Mashaal said “a powerful Konya and a powerful Turkey mean a powerful Jerusalem.”

Zaman >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: