Meer, meer, meer, riepen zij die ons dood willen

B5z22NAIMAE1DJoEen stelletje dat op kerstavond door de wijk Enghaveplads in Kopenhagen liep, is gemolesteerd door een groepje moslimjongens. Het stel Nanna en Mads Woodsman werd agressief aangesproken door een 17-jarige jongen die verschillende keren vroeg: ‘Wat willen jullie? Hebben jullie een probleem?’ Toen Mads wat terugzei, sloeg de jongen hem met een glazen fles tegen het gezicht. Toen kwamen er meer jongens tevoorschijn, gewapend met zware ijzeren fietskettingen, en gooiden hem op de grond. Ook Nanna werd op de grond gegooid en haar gezicht bewerkt met de fietskettingen. Ze verloor tanden en haar lip was volledig kapot. Nanna zegt dat het om jongens van immigrantenkomaf ging. In ieder geval twee van hen waren vermoedelijk Somaliërs. Nieuw Religieus Peil >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: