BREAKING: Muslims Busted in Mass Welfare Fraud Against US Taxpayers

Welfare fraud has become endemic in the United States over the past few decades. Just as it seemed that we were making some progress against the deluge of entitlement swindles, it’s become even worse under the Obama administration.

Between the Earned Income Tax Credit being extended to illegal immigrants and a millionaire collecting welfare, there’s no shortage of examples of cheats defrauding the system. Now comes word that a Muslim-run food stamp ring has been broken up in the state with the largest Muslim population.

Lees verder >>

1b11

 

zie ook: http://www.freerepublic.com/focus/news/3057138/posts

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: