Boten, moskeeën, en islamitische straatmilities

.

Opnieuw is in Zweden een brandbom gegooid naar een moskee. De poging tot brandstichting vond dit keer plaats in Uppsala, even ten noorden van de hoofdstad Stockholm. Rond 05.00 uur ‘s ochtends in de nieuwjaarsnacht zagen voorbijgangers een man een molotovcocktail tegen het gebedshuis gooien gevolgd door enkele tegels, aldus de krant Aftonbladet donderdag.

TPO >>

Maar was het wel een aanslag?

Onmiddellijk worden er moskeewachten geadviseerd door Marcouch. Na de shariapolitie van de As-Soenah moskee met oud- en nieuw is dit een nieuwe oproep om islamitische straatmilities. Arnoud van Doorn die trots kond doet van zijn stormtroepen streeft feitelijk niets anders na dan Marcouch die hem dat graag door héél Nederland na zou doen, maar dan op 500 locaties. Ja, zoveel moskeeën staan er inmiddels al. Waarom men Marcouch dan als gematigd neerzet en Van Doorn als een doorgedraaide extremist ontgaat me dan ook volledig.

Ik ben een groot voorstander van moskeewachten, maar dan een tikkeltje anders dan Marcouch bedoelt. Alle moskeeën zijn gemodelleerd naar de eerste moskee die Mohammed neerzette in Medina. Een moskee is zowel commandocentrum van de jihad, rechtbank van de sharia, madrassa en ook een heel klein beetje een gebedshuis. Moskeeën zijn kazernes. En kazernes van een ideologie die openlijk verklaart de hele wereld te willen veroveren, en daar horen wij dus ook bij, moet je niet toestaan in je land. Dat is alsof we Chroesjtov hier kazernes hadden laten neerzetten onder het mom van dat het communisme toch echt het beste met iedereen voorheeft. Die kazernes moeten verwijderd worden en zolang dat niet gebeurd is, moeten ze onder de strengst mogelijke bewaking gesteld worden. Het is bekend dat vanuit moskeeën aanslagen op Westerse doelen gepland worden en dat er moorddadige overvallers geëerd worden. Drie van de latere 9-11 zelfmoordenaars kwamen samen in de Eindhovense Al-Fourkaan moskee en vanuit de As-Soenah moskee werd opgeroepen tot de dood van Theo van Gogh en Hirsi Ali. Van Gogh is dood, Hirsi Ali gevlucht en beide moskeeën zijn nog open.

httpv://www.youtube.com/watch?v=OsZaATPaCy8

AMSTERDAM-POLITIE-KRANTAls de Haagse politie dan in de moskee komt dan komen ze daar om zich te onderwerpen en les te krijgen van enkele ‘geleerden’. Ze liggen nog net niet op hun knieën zoals de Amsterdamse commissaris ‘ik ga geen burka’s bekeuren ook al vraagt de wet dat van mij’ Welten dat een paar jaar geleden deed.

https://twitter.com/wijkag/status/548933681508016130

Ondertussen sturen de Arabische veroveraars in steeds grotere aantallen hun kolonisten deze kant uit. Roei- en motorbootjes zijn ingeruild voor heuse vrachtschepen voor veevervoer. De ‘expert’ bij nieuwsuur beweerde dat zo’n boot wel een half miljoen euro kost. Ik beweer dat de man uit zijn nek kletst. In de tijd dat ik namelijk nog een bootverhuurbedrijf had, had ik eens bijna een afgekeurde binnenvaart-olietanker, 35 meter, gekocht voor 30.000 gulden. U denkt afgekeurd. Ja maar dat was omdat die vanwege nieuwe regelgeving allemaal dubbelwandig moesten worden. De oude regelgeving eiste slechts een wanddikte van 9 millimeter, waar een normaal binnenvaartschip misschien 5 millimeter is. Mits je niet van plan bent er olie mee te gaan varen is zo’n afgekeurde olietanker dus gewoon een goede koop (om een werkplaats in te bouwen in mijn geval). En naar ik aanneem zijn die mensensmokkelaars er niet echt in geïnteresseerd dat het ding lang blijft drijven dus er valt vast wel iets goedkopers op de kop te tikken op een of andere Afrikaanse sloop.

Een paar weken geleden beweerde Teeven nog dat ie geen veerboten in wilde gaan zetten, maar de werkelijkheid heeft hem ingehaald. De smokkelaars maken het schip onklaar en gaan van boord en vervolgens wordt het schip netjes door Europeanen naar de eindbestemming gevaren of gesleept. Moesten de barbaren vroeger nog een kromzwaard en een geweer mee om het oude continent leeg te plunderen en verkrachten, tegenwoordig brengen we ze zelf netjes hierheen. Het wachten is op de eerste reguliere lijndienst omdat de ontberingen die deze zielige vluchtelingen moeten doorstaan vast wel tegen een of andere EU-regel ingaan. En die investering van duizenden dollars die ze moesten doen om hier te komen geeft toch wel blijk van hun geweldige inzet om iets voor deze contreien te willen betekenen. Misschien dat de EU daar nog wel ergens een subsidiepotje voor kan vinden.

Wat zal het volgende schip zijn waar ze mee komen?

1b1a1b1b

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: