Militant “anti-fascists” plan to attack Danish PEGIDA demonstration

Denmark got its own PEGIDA movement – PEGIDAdk (facebook.com/pegidadk). The first demonstration will be on January 19th in Copenhagen under the slogan “Peaceful and united against extreme Islam”. I will join and maybe also speak there (possibly as the only speaker…). We fully agree with the founder of Swedish PEGIDA, Henrik Ronnquist, who says that “We are not racists, we are not against homosexual people, we are not against having foreigners in Sweden or visiting foreign countries… We want thousands and thousands of people all over Sweden saying ‘we don’t want an islamisation of our country’.”

10News.dk >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: