Nederlandse school censureert Charlie Hebdo

Het vorige bericht ging er over dat er geen varkens meer op school afgebeeld mochten worden. In Heemskerk zelfcensureert het laffe volk zichzelf.

“De directie van het Kennemer College in Heemskerk heeft een door een docent opgehangen Charlie Hebdo-poster van een zoenende moslim met een cartoonist op deze school laten verwijderen. Dit nadat voornamelijk moslimleerlingen erover hadden geklaagd. ‘Ze reageerden er erg emotioneel op en hebben de poster als kwetsend ervaren.

De tiefus voor ze. Ik vind het kwetsend dat de uitverkopers van onze regering dit soort middeleeuws idioten binnengehaald hebben. Niet eens met hoe we het hier dan. Sodemieter dan op. Neem je ouders mee en je moskee en je imam en je kloteboek, want die hebben je deze bagger aangepraat en zijn medeschuldig. Hang de directrice op op het marktplein als voorbeeld hoe we met landverradend tuig omgaan. Nee serieus, ontsla der maar. Lafbekkende dhimmies die zichzelf als daar geen aanleiding toe is overgeven aan de islam. Die leerlingen leren op die school alleen maar dat als ze drammen en jennen en jammeren dat ze dan hun zin krijgen. Dat ze over volwassen autochtonen heen kunnen lopen. Schop de helft van de vrouwelijke leraressen eruit en neem weer mannen aan. Misschien dat ze dan ook weer eens wat leren in plaats van fröbelcursussen. Nu dreinzen die klotekoters ook nog dat de lerares ‘discrimineert’. Wordt er nog wel eens gestraft op dat soort scholen of bepalen de leerlingen het beleid?

Verhaal bij de GeenStijls.

Islamietjes moeten leren, en dat begint op school, dat wij hier wel mogen kwetsen en beledigen en tekeningen mogen maken, en liedjes mogen zingen en cabaret mogen maken. En dat dat hier niet verboden is, dat hier niet de sharia heerst en dat dat hier ook nooit zal heersen. Dat je in dat land soms op je lange tenen gestampt wordt. Het is aanpassen, je lange tenen intrekken of opbokken. En op welke plek worden wij geacht dingen te leren? Juist. En daar gaat het dus al mis door LAFvolk. Bah !

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: