Arabische lente bij Kalifaat-partij D66

Nadat al eerder Turkse genocide ontkenster Koser Kaya op de lijst geplaatst werd met het expliciete doel om de turkse stem binnen te halen:

“De mail noemt vijf redenen om op Koser Kaya te stemmen. De belangrijkste is dat, volgens de mail, D66 de ’Armeense kwestie’ niet als genocide bestempelt. De mail is vooral via de organisatie Turkse Forum verspreid, een dag voor de verkiezingen.” Trouw

Werd vandaag bekend dat Petra Stienen op de lijst voor de Eerste kamer komt:

“Op nummer 2 staat de Tilburgse hoogleraar Henriëtte Prast en nummer 3 het zittend Eerste Kamerlid Hans Engels. De arabiste Petra Stienen staat op 8.” TPO

dvc-1De arabische lente die in Egypte onder meer leidde tot pogroms op Kopten waarbij op één dag zelfs tientallen kerken in de fik gingen, werd en wordt nog steeds van harte toegejuicht door deze Petra Stienen de ex van hoogleraar Maurits -de sharia is voor 95% gelijk aan het Nederlands recht- Berger. Het permanente en voortdurende bloedbad in Libië, en ook de enorme ‘vluchtelingen’stroom richting Europa, kunnen ook op het conto van deze Lente bijgeschreven worden. De islamitische holocaust die zich in Syrië en inmiddels ook in Irak afspeelt evenzeer. En Petra Stienen zag dat het goed was.

dvc4De corrupte Thom de Graaf hadden we al een vieze smaak van in de mond sinds die over het Achterhuis begon in verband met Pim Fortuyn. En toen die tegen de wet normering topinkomens stemde omdat ie dan zelf wat minder zou kunnen graaien in het onderwijs kotsten we netjes in het daarvoor bestemde bakje dat sinds een paar jaar naast het bureau staat, omdat de politiek het vloerkleed hier inmiddels wel zeer zuur heeft doen uitslaan.

Met dergelijk jihadistisch voetvolk in de gelederen kan de kopman natuurlijk niet achterblijven, en dan laten we de zaak over de Leidse grondonteigeningstoestand maar even voor wat die is, en gisteren meende Pechtold nog even in de islamitische pisvlek te moeten urineren van de jihadaanslag in Parijs:

Dat ie hier een aantoonbaar onjuiste bron (revolutionaire marxisten) gebruikt zal hem zijn rattenreet roesten, zijn blinde volgelingen slikken zijn uitwerpselen toch wel als waren het zoete bruingebakken koekjes. En dan kunnen wij onze tijd er weer aan verspillen om de juiste cijfers voor het voetlicht te brengen. Voor de goede orde volgen ze hier:

https://twitter.com/RiavdOetelaar/status/556090774178529280

Ander plaatje:

B6lZEDeIEAA85X6

Nog één:

Dat Pechtold de grootste voorstander is van een Vierde Rijk in de vorm van een EU dictatuur waar wij in 2005 met zijn allen in een referendum (ooit kroonjuweel van D66) tegengestemd hebben is geheel in lijn met zijn islamitische aspiraties. If it smells like jihadi, if it talks like jihadi, it prolly is a jihadi.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Arabische lente bij Kalifaat-partij D66

 1. jitskesez // 17/01/2015 om 12:01 //

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Er is maar 1 ding erger dan de terreur en het zeiken van Mohameddanen, en dat zijn de dhimmies die de benen voor ze spreiden.

  Like

 2. pejoar // 17/01/2015 om 14:57 //

  Misschien moet D’66 eens luisteren naar hun profeet Obama.Die zei gisteren dat moslims in Amerika het veel beter deden dan in Europa en dat ze zich amerikaan voelen.
  In de VS krijg je niet zo maar een huis en uitkering voor het leven.Ook worden folders alleen in het Engels gedrukt ,er wordt niet gepamperd en toch doen ze het beter dan in Europa omdat je wel moet!!!!De overheid zegt,jij wil hier leven ,nou ga je gang.

  Like

 3. Ze integreren zo goed in de States dat het woord islam of jihad niet meer gebruikt mag worden door de veiligheidsdiensten in opdracht van Hoessein Obama. Moskeeëen mogen niet meer gecontroleerd worden en de moslimbroeders zitten in de belangrijkste veiligheidsinstanties. Obama bedoelt niet integreren, maar overnemen. Geheel in lijn met het moslimbroederproject.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 20/01/2015 om 22:40 //

  Heeft niks met islam te maken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: