Islam niet in de aanval. Geen oorlog. Stop de paniek

01
Het heeft sowieso niks met islam te maken. Er zijn überhaupt geen dingen die met de islam te maken hebben. Lalalala. Doe niet zo lullig zeg. En dat net na Parijs. He bah, wat disrespectvol. Hoe durf je zo schaamteloos de islam te beledigen. Dat mag niet hoor. Jaja de vrijheid van meningsuiting enzo, maar je kan ook te ver gaan. Je begrijpt toch wel dat dit niet het moment is. Jij ook altijd met je islam. Je kwetst mensen daarmee, het zijn ook mensen, besef je dat wel. Het ligt heel gevoelig voor ze. En ze hebben het al zo moeilijk hier en dan ga jij een beetje lopen polariseren. Je voert de hetze op.

“Ze wilden met oorlogswapens politiebureaus aanvallen”. Ja jongeren. Die radicaliseren wel eens. Heeft niks met de islam te maken. Jij elke keer met je islam. Ik vind je vervelend. Je zaait haat. Dat is strafbaar weet je wel. Je begeeft je echt op het randje nu. Je houdt er helemaal geen rekening mee dat die mensen in onze maatschappij geen enkele kans krijgen. Dankzij mensen als jij. Ik vind je een racist, bah. Ze doen net alsof die jongens terroristen zijn en dan worden ze anaal gevisiteerd, dat zou jij toch ook niet leuk vinden (eeuh). Op terroristen-afdelingen, moet je je voorstellen. En het helpt trouwens ook helemaal niet.

Rudi Vrancks ( ik reken op Esperanza voor het linkje) op Canvas, en die komt wel eens in het buitenland en je kan hem niet van rechtse sympathieën verdenken, meldt dat altijd het eerste doelwit waar jihadi’s de burgeroorlog (zijn woorden) mee starten politiebureaus zijn. Oftewel, dit zijn Midden-Oosterse methodes. Dit is symbolisch zegt ie. We hebben de islam geïmporteerd en daarmee islamitische methodes (mijn woorden). In Irak en waar dan ook zijn steeds politiebureaus de eerste doelwitten. Met een metro heb je kans je eigen familie of medestanders te raken tenslotte.

België heeft het inmiddels in zoverre begrepen dat ze politiebureaus bewaken met mitrailleurs. Wij zouden geen Hollanders zijn als we ze niet keihard zouden pownen en uitlachen. Wij zijn strategisch en tactisch de meerdere van iedereen, zelfs met een Opstelten aan de leiding, kun je nagaan als we de zaak serieus gaan nemen. We hebben de jihadi’s weer eens outsmarted. Wij sluiten de politiebureaus voor ze de onbewaakte grens tussen Verviers en Nederland over marcheren. Haha, mispoes.

Politiebureaus zijn geen soft-targets en we zijn nog even aan het overleggen, #parijsdebat, hoe we die precies gaan beschermen. Met een BOA, die meer kost dan een agent maar wel Swahili spreekt (in dit geval ben ik zelf de immer betrouwbare bron al had het ook Zulu geweest kunnen zijn, ik begreep er in ieder geval geen hol van), of een Marcouchmilitie. De bewapening is nog een klein puntje en dat agenten met het huidige klappertjespistool al niet de vereisten voor de schietoefeningen halen staat in dit PDF. Nee, dat is een fijn plan om ze dan met automatische wapens uit te rusten.

Gilt de ene agent tegen de ander in het marcousiaans tegen de andere swahilinees dat die turk het even in het papiamenta, wat ie bij zijn roti-winkel waar die altijd luncht heeft geleerd, moet vertalen voor die herintredende bootvluchteling (voor de derde keer), omdat niemand weet wat die precies verstaat maar ze nog geen papiamento geprobeerd hadden bij hem. Meer diversiteit, dat is de oplossing als je vraagt hoe dit probleem op te lossen. Komt goed, we gaan er over vergaderen, het staat op de agenda. Antwoord op de kamervragen krijgt u zo spoedig mogelijk, in drievoud. En in zeven talen.

Kom kom, ze zijn de grens nog niet over. Nu kan ik heel flauw een fotoserietje van het drielandenpunt laten zien. Kijk, hier staat een toerist, hier drie vlaggetjes, die symboliseren … en hier heeft iemand een paaltje in de grond gemept om te laten zien hoe een grens er vroeger uitzag. In Duitsland, België en Nederland staan bordjes die verwijzen naar dat punt. Anders zou je het namelijk niet vinden, want er is nergens meer een grens. Niet visueel, niet geografisch, niet fysiek, niet militair, niet qua douane. Er is geen grens. Je kan de islam (heeft het niks mee te maken trouwens) niet tegenhouden.

Nederland loopt weer achter de feiten aan. Net als ten tijde van Theo van Gogh toen de Hofstadgroep al wel in beeld was. Net als die handgranaat in Den Haag die geen agent had hoeven verwonden als er serieuzer met de info was omgegaan. De aanslag vanavond in België zou al binnen enkele uren gepleegd worden op een politiebureau.Vanavond was er nog een bomalarm bij de federale politie in Brussel. Het is internationaal, er zijn in zeven landen acties verricht.

Wat moet ik er nog van zeggen, u heeft het overal al gelezen.

Volgens dit bericht uit Duitsland bestaat een terreurcel/netwerk van 50 man rond 5 terugkeerjihadi’s. Dat zijn dus geen lone wolfs. En als we het risico van elke terugkeerjihadi met tien vermenigvuldigen kan de AIVD het helemaal niet meer aan. De politie dan? Nee die is uitgeleend aan de AIVD om hen bij te staan en hebben nog geen wapens. Het leger dan? Nee, dat zit in Mali. En die kregen vorige week met hun eerste beschieting te maken.

De jihad laat zich niet tegen houden door grenzen die we zelf opgeheven hebben. De grens tussen Turkije en het Kalifaat is ook zo lek als een mandje, behalve als het er om gaat Koerden te laten versterven. En dankzij Malmstrom hoeven de Turken over drie jaar een visum voor Europa niet meer aan te vragen. Over drie jaar mogen zij zich vrij begeven in heel de Europese Unie. Je kan zo van Syrië naar Nederland wandelen. Naar het drielandenpunt of naar Amsterdam.

ISIS roept op tot terreur in heel Europa, om politie in België te doden. Dit is de taal van het kalifaat zegt Vrancks en Wim van de Camp kreeg het toch wat benauwd. Heerlijk vind ik het dat die betweterige EUrocraten zich genesteld hebben in de grootste islamitische pusbuil van heel Europa, Brussel. De krokodil is hongerig, en de krokodil begrijpt dat het veel effectiever is om eerst de zittende macht aan het kromzwaard te rijgen. Dat plezier is ons burgers dan, onbedoeld, nog gegund. Dat we van hun gejammer mogen genieten. Santé !

Ondertussen zitten we zitten hier met massa’s kansloze islamitische jongeren ( … ), gaan Joodse scholen in België vandaag niet open en is er van Toulouse tot Brussel tot Parijs de islamitische Jodenjacht geopend. De hele moslimwereld stond na de aanslag op Charlie Hebdo te juichen alsof het 9-11 was en het heeft nog steeds niks met de islam te maken. En woorden als nazislam en islamofascisme bestaan niet en zijn verzonnen en hebben zeker niks met de islam te maken. Duizenden militairen worden inmiddels ingezet om Joden te beschermen die massaal Europa uit vluchten. En nog houdt men vol dat moslims de nieuwe Joden zijn en islamcritici nazi’s.

Ondertussen doet de NPO alsof haar neus bloedt, zelfs dat niet, doet #jinek alsof de hond van Yvonne Jaspers het belangrijkste op de wereld is. Twee dagen terug had ze nog drie gematigde moslims op de bank. Toen ze in al haar naïviteit voorzichtigjes opperde dat er misschien een heel klein ietsje pietsje aan de koran veranderd zou kunnen worden ontplofte (heeft niks met de islam te maken) één van de moslimaatjes bijkans, want heilig heilig heilig de koran de koran de koran. Dáár mag je niet aanzitten. Het meiske leverde ongewild het bewijs dat de koran en de islam onveranderlijk zijn en er daarmee geen gematigde islam bestaat. Jinek babbelde rustig verder en had geen idee wat er zich zojuist op haar bank af had gespeeld.

Gelukkig zijn we niet in oorlog en heeft het niks met de islam te maken. We moeten gewoon even wachten tot Geert Wilders veroordeeld is, dan keert de rust vanzelf weer terug. Die paar terugkeerjihadi’s die de-radicaliseren we wel. Hoe precies, daar hopen we volgend jaar een rapport van aanbeveling voor af te hebben.

Kent u die mop van die twee Marokkanen die bij Rotterdam uit het water gevist worden door de kustwacht. “Wat komen jullie hier doen?” “We komen Nederland veroveren.” “Haha haha, met zijn tweetjes, zeker?” “Nee, de rest is er al.”

Wat een grap hé.
Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: