Raising Generation Jihad: Islamic State releases handbook on how to raise children to become jihadis

80 percent of young Turks in Holland see “nothing wrong” in waging Jihad against non-Muslims. 27 percent of all young French and 14 percent of all young British under 25 sympathize with the genocidal terror organisation Islamic State. This includes most probably the vast majority of young Muslims in these two countries. These horrific numbers fit well with the fact that 75 percent of Muslims in Europe think that the Quran must be taken literally. What does this reseach tell us? It tells us that instead of being thankful for the safety and welfare offered to them by Western non-Muslim payers, Muslims have raised an army of jihadis, Generation Jihad, who support the Quran’s genocidal doctrine of complete annihilation and enslavement of all non-Muslims. 

10News.dk >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: