Islamkritiek in de openbare ruimte verboden

Een paar dagen geleden werden de Pegida demonstraties in Duitsland verboden met als smoes dat het nu te gevaarlijk was en er bedreigingen waren binnengekomen. De bedreigers zijn nog niet gepakt, maar ze hebben wel resultaat geboekt. Geweld wint van de vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstratie, en de overheid beschermt niet de burgers maar neemt ze hun democratische rechten af.

En vandaag gebeurt in België hetzelfde:

01

Telegraaf >>

Ook België beweert het nu te druk te hebben met dreiging uit islamitische hoek. Eén aanslag in Frankrijk en één verijdelde in België en blijkbaar menen de autoriteiten al het hoofd te moeten buigen voor de gewelddadige islam en kunnen zij hun burgers niet meer beschermen en hen hun rechten garanderen. Natuurlijk komt het de overheden maar wat mooi uit dat zij kritiek kunnen smoren, maar het legt ook het feit bloot dat men op deze manier totaal niet opgewassen is tegen islamitische dreigementen.

De islam heeft gewonnen voor nu. De verantwoordelijken staan erbij en kijken er naar en staan nog net niet te applaudisseren.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Islamkritiek in de openbare ruimte verboden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: