Islamist Baâdoud wil meer overheidsgeld naar moskeeën

schaatsen kan ie ook al niet

Zo brengt ie het natuurlijk niet, want dan zou er, zelfs in Amsterdam, wel wat geprotesteerd worden. Niet heel veel, want de PvdA mag hier dan door de genocide-ontkenners van D66 vervangen zijn, maar die zijn niet minder islamofiel. Baâdoud, die couppleger die Marcouch verdreef uit Nieuw-West, pleit voor:

Geef gratis taalles in moskee

In dat korte zinnetje gaan meerdere dingen mis.

-Gratis, is vreemd, want dat betekent dat het Nederlands taalonderwijs voor islamieten gratis is en voor veel anderen is het dat niet. Discriminatie dus. Baâdoud pleit voor discriminatie. Maar voor mohammedanen is dat blijkbaar geen grond tot vervolging.

-In de moskee. De scheiding van staat en moskee wordt hier met voeten getreden.

-In bijna elke moskee wordt al Arabische les gegeven. Blijkbaar vinden moskeeën het belangrijker dat islamitische immigranten de taal van de profeet en de koran leren dan het Nederlands. Eigenlijk hebben alle moskeeën zich hiermee al gediskwalificeerd om Nederlandse les te geven. Al ze dat zo belangrijk vonden dan hadden ze al lang Nederlands gegeven ipv. Arabisch. Uit hun keuze blijkt dat ze niet gemotiveerd zijn om hun bezoekers Nederlands te leren. En daar blijkt weer uit dat moskeeën niet bijdragen aan de integratie, maar aanzetten tot segregatie. Het is belangrijker voor de moskee dat de ummah de taal van de koran kent dan de taal van het gastland. Als er blijkbaar wel geld beschikbaar is om Arabisch te geven en niet om Nederlands te geven dan zou men zich eens ernstig achter de oren moeten krabben waar die moskeeën eigenlijk mee bezig zijn. Een werkelijk gratis oplossing zou zijn om het Arabisch dan te laten vallen en het te vervangen door het Nederlands.

-Taalles in de moskee is islamisering. Taalles hoort op scholen gegeven te worden. Worden ongelovigen op deze manier naar de moskee geleid? Indien ja, dan is het een heel fout plan van Baâdoud.

Er zijn teveel moskeeën in Nederland en ze hebben teveel ruimte

– Baâdoud praat het goed door te zeggen dat er in moskeeën vaak ruimte en tafels en stoelen beschikbaar zijn. De logische conclusie is dan om te zeggen dat er teveel moskeeën zijn en dat ze blijkbaar te veel ruimte tot hun beschikking hebben. Sloop moskeeën en bouw er scholen voor terug. En nieuwe moskeeën zijn al helemaal niet nodig als de huidige ruimte over hebben.

Powned:

“Dat wellicht de scheiding tussen kerk en staat in het geding komt als mensen voor hun taalles naar de moskee moeten lijkt Baâdoud niet erg te deren: “laten we een beetje ontspannen omgaan met die scheiding.”

Die man is ongeschikt voor een functie in het openbaar bestuur, want hij onderschrijft nog niet eens de basisprincipes van onze samenleving, hij is bezig onze samenleving onderuit te halen. Moskeeën hebben al 40 jaar de kans laten liggen om dit plan uit te voeren, maar nu er geld verdiend kan worden zouden ze in ene wel braaf het beste met de integratie voorhebben? Maak dat je geit wijs.

Parool:

” Er zijn nog steeds bewoners die de taal niet spreken.”

En dat zal zo blijven zolang we nieuwe ongeletterden en analfabeten met een door inteelt laag IQ blijven aanvoeren uit de barbaarse landen van de islam.

“Het is een fundamentele fout om mensen te laten betalen voor taalles in Nederland. Taal is als zuurstof. Bullshit om daar geld voor te vragen.”

Bullshit, om de woorden van Baâdoud te gebruiken. Emigratie en immigratie is een verantwoordelijkheid van de persoon zelf die emigreert. Toen ik het plan opvatte om in Brazilië te gaan wonen heb ik mij tegen forse betaling binnen drie maanden de basale kennis van die taal eigen gemaakt, zodat ik daar met de mensen kon communiceren. Dát lijkt me logisch. Tenzij je je bijvoorbeeld met het Engels kan redden, lijkt het me dat je de taal van je gastland leert als je van plan bent daar langer te verblijven. Komt nog bij dat velen die we hier naar toe halen uit de islamitische wereld compleet analfabeet zijn en die zijn simpelweg niet in staat om óóit Nederlands te leren op een zodanig niveau dat ze er geen handen en voeten meer bij nodig hebben.

Baâdoud wil Nederlands geld om deze samenleving financieel te ondermijnen, en daar vervolgens meer islamisering mee te betalen.

Zulke mensen horen we de grens over te trappen terug naar Marokko. En het zijn zulke mensen die maken dat ik vind dat:

Alle Mohammedanen moeten verwijderd worden uit functies waarin ze ons land kunnen schaden

Wat zinnige opmerkingen van Shirin Musa

01

En uitleg van Baâdoud op twitter:

Meer discussie

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Islamist Baâdoud wil meer overheidsgeld naar moskeeën

 1. Republikein // 23/01/2015 om 04:18 //

  Kan wel janken.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 26/01/2015 om 08:57 //

  http://www.parool.nl/parool/nl/4060/AMSTERDAM-NIEUW-WEST/article/detail/3836892/2015/01/24/Houd-moskee-buiten-de-Nederlandse-taallessen.dhtml

  Meer over Walt Disney-achtige puisten in een seculier landschap op:
  tinyurl.com/os648ze
  Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Nog een moskee | Fubar
 2. Moskee na moskee na moskee | De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: