Het antisemitisme is terug, en ook niet-Joden krijgen ermee te maken

door Afshin Ellian 

Wie denkt dat hij als niet-Jood geen last krijgt van de opleving van het antisemitisme in Europa, heeft het mis. Radicale moslims hebben het niet alleen gemunt op Joden, maar ook op onze vrijheid en onze beschaving.

Zeventig jaar na de bevrijding van Auschwitz leven de Joden in Europa in angst. Zij worden wederom collectief met de dood bedreigd. Net als de islamcritici leven nu ook de Joden onder de dreiging van de radicale islam.

Het gaat niet meer om incidenten. Joden moeten in Europa en elders worden gedood, dat is het bevel van de leiders van de radicale islam. Islamologen en Arabisten strooiden de overheden lange tijd zand in de ogen.

Ze vertelden sprookjesachtige verhalen over de enorme liefde van de middeleeuwse islamitische heersers voor de Joden. Daaruit moesten we concluderen dat de Joden slechts Europese neonazi’s moeten vrezen.

Elsevier >>

Beetje onzin van Ellian dat ik als atheïst last ga krijgen van anti-semitisme. Ik ga wel last van de islam krijgen, dat heb ik al ten overvloede in mijn dagelijks leven. Ja, de islam heeft het ook op mij gemunt, de islam heeft het op iedereen gemunt die weigert zich te onderwerpen, maar dat is niet omdat ik geen Jood ben en heeft nada niks noppes met anti-semitisme te maken. De islam haat mij simpelweg omdat ik een ongelovige hond ben. Ik ben nog een graadje minder dan mensen van het (sprookjes)boek. Fuk islam !

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: