Aantal asielaanvragen stijgt met 75 procent

In 2014 hebben 30.020 mensen asiel aangevraagd in Nederland. Dat is 75 procent meer dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) die staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie, VVD) vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd, meldt persdienst ANP.

NRC >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: