Jozias van Aartsen: Haagse sharia-politie is top

Jozias van Aartsen. Misschien wel de meest pedante burgemeester ooit. De man verpersoonlijkt eigenlijk alles wat het kleinburgelijke gepeupel verafschuwt aan de gevestigde orde. Van Aartsen voelt zich beter dan het kudtvolk en dat mag u weten ook. Het volk reageert vanuit de onbelezen onderbuik, Van Aartsen is van de VVD, dus staat daarboven. En op een of andere manier lult hij zich er op het eerste gezicht altijd weer uit. Zij het vanuit zijn vakantieoord, zij het via een ons kent ons interviewtje in de NRC. En nu flikt hij het weer. Tijdens de jaarwisseling patrouilleerden de humanisten van de As-Soennah moskee als ordedienst door de Transvaal en Schilderswijk. Van Aartsen heeft nu eindelijk gereageerd op PVV-vragen over de kwestie. En wel als volgt: “Zo’n 300 bewoners van de Schilderswijk hebben een positieve bijdrage geleverd aan een rustig verloop van de jaarwisseling. Dit door te functioneren als ogen en oren voor de politie en eventueel door medebewoners aan te spreken op het veroorzaken van overlast. Bewoners doen dat altijd onder toezicht van de politie en binnen het kader van de Nederlandse wetgeving. Hun geloofsovertuiging doet hierbij niet ter zake. Er is dus ook geen sprake van het handhaven van islamitische regels of van islamisering, maar van steun bij het handhaven van de Nederlandse wet door de politie. Dat is een win-win situatie, die bevorderlijk is voor de relatie tussen de politie en bewoners in onder andere de Schilderswijk en voor een rustig verloop van de jaarwisseling.” Na de breek een korte “we call BS”.

Geen Stijl >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Jozias van Aartsen: Haagse sharia-politie is top

  1. G.Deckzeijl // 02/02/2015 om 23:23 //

    Flashback voor de liefhebbers, inclusief de gore leugens van IS-adept tevens ex-justitie-MUTS
    Y Haifi:
    https://fubar.mobi/2014/08/13/wilders-daagt-extremisten-uit/comment-page-3/#comment-9151

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: