Een golf van anti-islamitisch geweld

Ik zou bijna zeggen was het maar waar, maar dat doe ik natuurlijk niet. Hallo AIVD ;)

door Esther

Waar komen die hersenspinsels toch vandaan?

Het is net een Greenpeace-actie. Dat is het eerste dat ik dacht toen ik las over de demonstratie van Identitair Verzet, waarbij een stel mannen met spandoeken en fakkels op het dak van een nog niet afgebouwde moskee in Leiden zijn gaan staan. Daarna voegde ik er met een vleugje cynisme aan toe dat de gearresteerde demonstranten in dit geval waarschijnlijk wel een veroordeling tegemoet konden zien, anders dan de vrijgesproken Arnhemse Syriëgangers, en anders dan vele Greenpeace activisten, die zich juist gesteund zien door de ANBI-status van hun misdadige clubje, maar dat terzijde. U weet misschien hoe ik over Greenpeace-acties denk, en dus ook dat ik deze demonstratie van Identitair Verzet niet echt toejuich. De reacties erop gaan echter alle grenzen te buiten. Wat is er toch mis met het gezonde verstand in ons land?

De Dagelijkse ottomaan >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: