U wordt nu gevolgd door de MIVD

Fijn en bedankt, zat ik echt op te wachten …

Blokkeren die hap:

Weg ermee:

01

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on U wordt nu gevolgd door de MIVD

  1. Asshole // 13/02/2015 om 03:13 //

    @MIVD ….ik geef u de raad om te STOPPEN met mij te volgen. U schend mijn PRIVACY. Indien u, ald Militaire Inlichtingen Voorlichtingen Dienst , NIET stopt zal ik gerechtelijke stappen TEGEN u ondernemen. OPDONDEREN !!!

    Like

  2. G.Deckzeijl // 13/02/2015 om 09:24 //

    Graag meer details, indien mogelijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: