Goudse criminelen krijgen mega-clubhuis

"Met innige deelneming, mede dankzij uw niet-aflatende inspanningen is Nederland overleden."

Zouden de Hells Angels eens moeten proberen of de Bandidos, een clubhuis voor 1500 man in een woonwijk. Dan wordt het verboden. Maar voor de islamaffia liggen de bestuurders op de rug met hun pootjes omhoog.

Negen redenen tegen de moskee (TPO) volgens bewonersvereniging ‘Gouda Noord, zoals het hoort’. Ze kregen inspreektijd bij een ‘informatie-avond’ van de gemeente Gouda onder leiding van onafhankelijk voorzitter Wim Deetman.

Onafhankelijk? Onafhankelijk? Deetman is van de PvdA en dus helemaal niet onafhankelijk. De PvdA is zo onderhand een salafistische partij, de verlengde arm van de moslimbroederschap en Ankara. Deze club zou op een internationale lijst van terrorisme ondersteunende organisaties moeten komen. Deetman is een crimineel en een verrader van het Nederlandse volk.

Nemen we even punt 6 er uit:

6 Vragen Tweede Kamer over financiering
Vanuit de Tweede Kamer is grote zorg geuit over de financiering van de moskee. Dit blijkt wel uit meerdere Kamervragen. Vreemd genoeg heeft de gemeente Gouda wel een forensisch onderzoek naar de financiering laten uitvoeren maar blijven de resultaten van dit onderzoek geheim.

Geheim. Geheim godverdomme. Als die moskee door Al-Qaeda of ISIS gebouwd zou worden, zou deze overheid het nog toestaan (4), maar mag u het niet weten, want: GEHEIM. Hoe zit dat met openbaarheid van bestuur? Hoe zit dat met de nationale veiligheid? Hoe kan het dat als de vragen in de Tweede Kamer nog niet beantwoord zijn het Goudse gemeentebestuur zo maar door kan gaan. Hoe kan het dat als de bevolking het niet wil de overheid toch haar wil doordramt. Waarom is de wil van de overheid gelijk met de wil van de islam terwijl dit land geen islamitisch land is?

Een ondemocratische overheid die niet langer haar volk dient, dient afgezet te worden. Met alle mogelijke middelen.

John Locke was de eerste belangrijke Britse empericist. In Two Treatises on Government beschreef hij dat de overheid gebaseerd is op een sociaal contract tussen ‘leiders’ en onderdanen. Als de overheid dit sociale contract overtreedt mogen de onderdanen de overheid afzetten.(1)

In de periode dat Shaftesbury gewapend verzet beraamde tegen de koning, schreef Locke zijn eerste werk, Twee verhandelingen over het Staatsbestuur (1690). Hierin legitimeerde Locke het afzetten van de soeverein als deze een gevaar voor de veiligheid ging vormen.(2)

Thomas Hobbes Als diegene aan wie de macht overgedragen was niet effectief was en de veiligheid in het geding kwam mocht er een nieuwe machthebber aangesteld worden.(3)

Dat er rond die moskee een apartheidsmuur opgetrokken wordt om Nederlandse vrouwen aan het zicht van de seksistische en discriminerende moslimmannetjes te onttrekken wordt nog niet eens over gesproken (TPO). Dat er haatpredikers achter de financiering (GS) zitten schuift de overheid onder het tapijt en verklaart tot geheim. Onze overheid is misdadig. Draait de overheid ook op voor de waardedaling van de huizenbezitters in de buurt? Die vraag heeft de bewonersvereniging nog niet eens gesteld. Het gevolg is dat de mensen daar niet eens meer kúnnen vluchten. Wat natuurlijk een absurd idee is in je eigen land en op dat punt zouden dan ook de punten van Locke en Hobbes van toepassing zijn. De overheid is een gevaar voor de bevolking geworden en zal moeten verdwijnen. Mij kan het niet meer bommen hoe. Opzouten !

Megamoskee-woordvoerder Said Boukayouh, die eerder stelde bang te zijn voor ’potentiële conflicten’ met dames, deed kritische noten in de media al af als “miskenning van de Nederlandse rechtsstaat”. Hij wil respect en acceptatie van de buurt voor de komst van het islamitisch centrum. “Als het hier in Gouda kan, dan kan het overal,” aldus Boukayouh. (TPO-linkje)

De brutaliteit. “Respect en acceptatie”. Hij respecteert godnondeju nog an toe de helft van onze bevolking, vrouwen, nog niet eens. Zijn boek roept op tot het doden van alle ongelovigen in ONS land. “Miskenning van de Nederlandse rechtsstaat”. De gotspe, islam is niet verenigbaar met de rechtsstaat, de islam erkent geen door mensen gemaakte wetten, maar slechts de wetten van allah, sharia. islam erkent Art. 1 van onze grondwet niet, islam discrimineert tussen mannen en vrouwen, gelovigen en ongelovigen. “Als het hier in Gouda kan, dan kan het overal,” Dat klinkt als een dreigement om het hele land vol te bouwen met kazernes van IS en Al-Qaeda.

Hier staan de verantwoordelijke raadsleden. Hun huisadres is vast wel te vinden, dan kunt u ze eens persoonlijk vertellen wat u van ze denkt. Het wordt tijd dat we ze persoonlijk verantwoordelijk gaan houden voor er geen weg terug meer is voor dit land. En nee, dit is geen oproep tot geweld, maar u kunt ze natuurlijk een kaartje sturen of een bloemetje. Een rouwkrans ofzo. “Met innige deelneming, mede dankzij uw niet-aflatende inspanningen is Nederland overleden.”

(1) http://www.bronso.be/blog/psychologie/datum/2014/2?start=510

(2) http://www.parlement.com/id/vivicdyw3vhc/john_locke

(3) http://www.parlement.com/id/vivadrmohaln/thomas_hobbes

(4) Het is bekend dat 3 van de latere 9-11 kapers samenkwamen in de El-Fourkane moskee in Eindhoven en dat ding staat nog steeds overeind. Fungeerde zelfs in de serie “mijn moskee is top”.

Zie ook: Salafistisch broeinest Almere, Joost Niemöller

Erratum. Deetman was ik al bijna vergeten, vandaar dat ik abusievelijk meldde dat ie lid is van de PvdA, hij is echter van het CDA. Niet dat het veel uitmaakt. (Met dank aan Dr. GertJan Mulder)

Update

Discriminazi:

01Telegraaf >>

JA, wel een MegaMoskee, NEE, geen MegaKerk
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/moskee_is_oke_maar_christenen.html

Comments zijn gesloten.

8 Comments on Goudse criminelen krijgen mega-clubhuis

 1. G.Deckzeijl // 13/02/2015 om 15:33 //

  Iemand zei eens: moskeeën zijn Walt Disney-achtige puisten in een seculier landschap.
  Uitdrukken van die puisten zal een hele klus zijn, denk ik…, en dan heb ik ‘t
  nog niet eens gehad over de smurrie die eruit komt…
  Hier is de moskee-grabbelton + dito database.
  http://tinyurl.com/p73ehyj
  Zijn er plannen in uw gemeente mbt de bouw van zo’n haathut?
  Parkeer alle info hier. De opmars van dat ellendige woestijngeloof kan
  enkel gestopt worden met de WAARHEID.
  Klik ook HET PROJECT bovenin deze pagina aan.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 13/02/2015 om 16:04 //

  Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/13-02-2015/bouw-nieuwe-moskee-gouda-nog-geen-gelopen-race

  Like

 3. Tsja, dat was wel een keer te verwachten. Het heeft nog lang geduurd. En het gaat nog veel erger worden als de overheid maar over het volk heen blijft lopen. Dat wijst de geschiedenis wel uit. Zou Rutte moeten weten.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 13/02/2015 om 22:35 //

  Let maar op: die revolutie krijgen ze!

  Like

 5. Ellen Konne // 16/02/2015 om 14:45 //

  Jihad moskeeën in Nederland en terreurdreiging !

  Terwijl het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten, uitbreiding van het jihadistische infrastructuur (voedingsbodem) te stimuleren. Dat men niets meer durft te zeggen over met dit geloof gemotiveerde burgeroorlogen, niets meer durft te denken over de rol van moskee tijdens Islamitische heilige oorlog, bewijst dat het probleem uitbreidend is! Moskee is een ultieme trainingscentra voor de jihadisten, hoe meer moskeen in Nederland, hoe meer jihadisten! Moskee heeft enorme aantrekkingskracht op de massa Moslims! Gemeente Gouda bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. Marokkaanse moskeeën in Amsterdam (onder de naam, stichting, hulpverleners etc..) krijgen miljoenen euro’s subsidie van de gemeente om aan hun imago te werken.
  Deze Moslims onder leiding van salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS. Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. Megamoskeen voor jihadis in Gouda, Utrecht en Amsterdam, Het is niet te geloven dat een gemeente zó laf en onderdanig is!
  Nederland:een open inrichting!

  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. De PR-machines van jihadi’s en idioten beleidsmakers werken perfect. Het probleem is de islam zelf, hoe meer moslims, hoe eerder hun Jihad! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen. ISIS, net als Al-Qaeda, Hamas, Al- Nusra, Milli Gorus, is een splinter organisatie van Salafistische beweging/sekte die ook in Nederland aktief is…Feit is en blijft dat de islam een levensgevaarlijke doctrine is getuige de talloze terreurgroeperingen die overal ter wereld dood en verderf zaaien. Overigens, alle politici goochelen met cijfers en geven deze weer zoals het hun beste uitkomt! Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat!
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger.
  Duidelijk is dat vooral uit de Soennitische bevolkingsgroep (92% van moslims die hier woont is Soennitisch) veel Jihadstrijders voortkomen. En de laatste tijd is ook duidelijk geworden dat de meeste Jihadstrijders voor IS kiezen.

  D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van.

  ISIS is een islamitische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: gemeentebestuurders hebben ook de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen?
  Het blijkt nu dat de D66, GL, CDA en PVDA nog steeds de voorstanders zijn voor grootschalige immigratie uit moslimlanden! Deze partijen hebben geen eigen politieke ideologie meer! Ze functioneren als een soort PR afdeling voor de islamitische expansie. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur.

  Van straat jongens tot massamoordenaars: hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. 
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers. Een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren! Je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

  Like

 6. Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen: uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa!

  EU leiders willen oneindig veel Moslims uit te lokken in Europa!

  Moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
  Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

  De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!

  Deze Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
  Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!!
  Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
  Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

  de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
  Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
  3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

  Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
  iemand die door de Islamitische sekte oorlog op de vlucht is, gaat niet in zijn nieuwe gastland moskee bouwen, islam propageren, islamschool openen!
  Moskee, islamschool etc.. hebben ze daar genoeg gehad. islam was juist de oorzaak van de ellende… Waarom zijn ze dan gevlucht? Om nieuwe Moskeen te bouwen? Voor meer islam naar een niet Islamitische land vluchten!!…, zijn deze Moslims voor de islam reclame hierheen gekomen?

  De islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel wachten op hun nieuwe Jihadisten…

  Europa! De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…

  OVERBEVOLKING!

  Huidige machthebbers hebben de Jihadisten hangjongeren genoemd!! Dit zijn geen hang jongeren…Het gaat nu over honderden miljoenen moslims, die Europa als prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169.772.364 moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren..!
  Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
  Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

  Nog meer islam -> nog meer overbevolking

  Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
  Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.

  Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
  Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

  Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken! Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.

  Like

 7. Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

  Islamitische immigratie gaat onverminderd door! Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking!

  Exponentiële groei, overbevolking in Moslimlanden en de gevolgen.

  Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

  DEZE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

  Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
  In huidige situatie passen de Moslims restricties meer en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
  De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

  Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt. De komst van miljoenen moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.
  Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.
  Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!

  EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van barbarse Islam zelf.

  De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking. Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolkingsproblemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

  In 622 was Mohammed ook een migrant, dan wel een vluchteling. En hier begint het succesverhaal van de islam. Uiteindelijk was Mohammed in staat om in minder dan een decennium in Medina een regime te vestigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: