Nederlandse overheid wil u slachtofferen onder de jihad

Kan er toch echt niks anders van maken. Honderdduizenden would-be terroristische mohammedanen importeren we, terwijl we ze ook gewoon tegen zouden kunnen houden. En nadat het land volgebouwd is met moskeeën en er mega-moskeeën op stapel staan, worden nu de jihadische voorgangers ingevlogen. Het maakt allemaal geen ene fuk uit dat ze oproepen dat u en ik en elke en de laatste Jood dood moeten. De overheid vindt het wel best, legt ze geen strobreed in de weg. Mij maak je niet wijs dat de overheid zó stompzinnig is dat ze niet weten wat die lui prediken, want jij en ik weten het ook. Elke boerenlul met een budget van twee kwartjes kan het opzoeken en dan zouden onze inlichtingendiensten dat niet kunnen?

Maak dat de kat van je schoonmoeder wijs. Die inlichtingendiensten zijn er om jou en mij in de gaten te houden voor het geval we ons zouden willen verzetten tegen de islamitische overname. Nog niet één keer is er ingegrepen tegen de islam.  Dood aan de Joden mogen ze vrijelijk roepen in dit land, maar als er men wil tegendemonstreren wordt men hardhandig uit elkaar geslagen. Het is overduidelijk aan welke kant de overheid staat. Aan de kant van de islam. De overheid is tegen het eigen volk. De overheid is vijand nummer 1. En dat zeg ik niet omdat ik een doorgeslagen libertariër ben, dat ben ik al lang niet meer. Iedereen kan het zien. De overheid behandelt haar eigen volk als stront. Verkracht de wetten in het aangezicht van een ieder, laat oudjes doodlijden. (Geen woord maar u begrijpt). Terwijl er weer een kwart miljard aan een dictatoriale racistische fanatieke moordenaar als Mugabe wordt overgemaakt.

Complete kazernes overhandigen we, met subsidie, aan de islam. En nadat de grote steden, en ik kan het weten wonende in Amsterdam, volledig onleefbaar zijn gemaakt, worden nu de kleinere dorpen overspoeld met barbaarse horden. Verzet is zinloos, inspraak een farce, en de democratie is begraven. Stemmen en referenda zijn bedrog, remember 1 juni 2005, aankomende 1 juni leven we tien jaar onder een illegale bezetting. En in die tien jaar is het er niet beter op geworden. Jihadi’s van IS worden als ze net van het strand in Libië vertrokken zijn door de EU mensenredders (kuch) opgepikt om in Europa losgelaten te worden. Voorzien van bed, bad, brood, halal, megamoskee en nu ook legeraanvoerders, imams. De volgende stap zal ongetwijfeld zijn om kazernes over te dragen compleet met wapenvoorraden en munitie. Ik kan me zo voorstellen als er weer eens bezuinigd moet worden omdat we de islamitische tsunami niet meer kunnen betalen we de bende uitverkopen aan een terreurstaat als Qatar, nadat we die zelf eerst ons geld gegeven hebben in ruil voor wat olie, die we ook gewoon zelf op hadden kunnen halen onder bescherming van ons leger.

Dit lossen we niet meer vreedzaam op. Het is de overheid die via een omweg, islam, geweld tegen ons inzet en ondertussen de handen wast in als onschuld vermomd bloed.

01

 

Nederland kan haatpredikers simpel weren door de visumregels toe te passen, Carel Brendel

Tweede Kamerlid Azmani over islamitische bijeenkomst Rijswijk: ‘Nederlandse samenleving beschermen’, Omroep West
Haatimams naar Rijswijk voor groot ‘jihadgala’, TelegraafNog geen streep door imam-gala in Rijswijk, TelegraafGaat Tweede Kamer JihadGala Rijswijk onthoofden?, GeenStijl

allah heeft het visum gefikst, Powned Verbaasd me niks want de overheid dient allah, dat is zo onderhand wel duidelijk.

Hee kijk nou. Een haatbaarden meetup in Rijswijk, GeenStijl

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Nederlandse overheid wil u slachtofferen onder de jihad

 1. G.Deckzeijl // 17/02/2015 om 22:45 //

  Nog een leuk lijstje….
  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/16474#_ftn3
  STEM WEG, die Nieuwe NSB-ers..!!!

  Like

 2. G.Deckzeijl // 17/02/2015 om 23:00 //

  Laten we het volgende vooral goed onthouden:

  Like

 3. snelle jetje // 27/11/2015 om 21:33 //

  Hoe moet ik mezelf en mijn zoontje straks nog beschermen….. Als lammeren naar de slachtbank dankzij politiek Nederland. Bedankt mensen voor het stemmen op de verkeerde partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: