Vanuit de mohammedaanse uitvalsbasis Kosovo willen de jihadi’s nu de rest van Europa veroveren

Het grootste militaire complex van moslimbroeder Houssein Obama buiten de VS. Camp Bondsteel in Kosovo. Dáár was die oorlog om te doen.

Exact zeven jaar geleden, op 17 februari 2008, scheidde Kosovo zich af van Servië. Hoe enthousiast de Kosovaren toen de straat optrokken met slogans als ‘hoop’, zo massaal migreren ze nu naar de Europese Unie. Het officiële werkloosheidscijfer in het jonge land ligt rond de 30 procent, maar zou onder jongeren oplopen tot 55 procent. Volgens de Wereldbank leeft een derde van de bevolking onder de armoedegrens.

Teleurgesteld

Vooral Duitsland krijgt een groot deel van de Kosovaarse asielaanvragen te verwerken. ‘Ik ben zo teleurgesteld over het leven dat ik leidde in Kosovo’, vertelt Bislim Shabani aan het persbureau AP. Hij trok met zijn vrouw en vier kinderen naar Duitsland. ‘Het bedrijf waarvoor ik werkte in Kososvo liep 12 maanden achter met het uitbetalen van mijn loon. Zo kon ik niet langer voor mijn gezin zorgen.’

Verschillende Duitse deelstaten waaronder Beieren slaan alarm over de toenemende stroom Kosovaarse vluchtelingen. Deze trachten op allerlei erbarmelijke manieren via de Servisch-Hongaarse grens de Europese Unie te bereiken. Om de vluchtelingenstroom in te dammen, voert buurland Servië strengere controles uit aan de grens met Hongarije. Er wordt intensiever gepatrouilleerd en er is een ‘elite-eenheid’ op de been gebracht om vluchtelingen op te sporen. Zij worden bijgestaan door Duitse adviseurs.

In Duitsland wordt het merendeel van de vluchtelingen niet erkend, omdat Kososvo voor de Duitse overheid niet geldt als ‘oorlogsgebied’, wel als een democratie.

Knack >>

Whoehaha, een islamitische democratie. Hou toch eens op met die doorzichtige leugens. islam gaat niet samen met democratie. islam erkent geen andere wetten dan die van allah. Mensen en hun wetten kunnen naar de verdommenis.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: