Politici schijten op U

Kan het op wel honderd manieren opschrijven.

Ik ben de beleefdheid voorbij. Laat wel duidelijk zijn dat ik niet degene ben die begonnen is.

01

De Stentor >> h/t G. Deckzeijl

01

 

De uitgenodigde fracties, die allemaal aanwezig waren, werden door de vele tientallen aanwezigen bestookt met vragen. Maar antwoorden kwamen er niet of nauwelijks, omdat de politici ook zelf nog volop vragen hebben. De mensen die aan het woord kwamen, allemaal inwoners van Heemerveen, Rheezerveen of Collendoorn, waren vrij eensgezind in hun opmerkingen: over het te grote aantal, de beoogde plek, wat voor asielzoekers er worden gehuisvest en de gevolgen voor de leefbaarheid en de veiligheid.

De mensen willen niet en die, die zich de macht hebben toegeëigend doen het toch. Deze volksvertegenwoordigers vertegenwoordigen het volk niet, ze verraden het volk en leveren het volk uit aan de barbarij.

Slechts een enkeling keerde zich openlijk tegen de komst van de asielzoekers.

Hypocriete schijterts.

Wel was er forse kritiek op de door het college van burgemeester en wethouders gevolgde strategie in de afgelopen periode, waarbij er al een keuze is gemaakt voor een gebied, zonder dat de bevolking daar bij betrokken is.

“zonder dat de bevolking daar bij betrokken is” Dat zegt toch alles. Deze machthebbers zijn er niet langer voor het volk. Deze machthebbers dienen uit die macht ontzet te worden.

Weg met de ongekozen burgemeesters, weg met de niet ter verantwoording te roepen provinciale bestuurders die in het duister opereren. En weg met alle miljarden verslindende belangenclubs van de asielziekerindustrie.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: