Mohammedaanse politieagente hielp Parijse jihadi’s

Donder ze eindelijk eens uit alle functies waar ze ons land kunnen schaden. Gisteren nog een berichtje dat een jihadi bij de Belgische politie solliciteert en vandaag wordt déze geslaagde infiltratie bekend. De islam heeft ons de oorlog verklaard en of we dat leuk vinden of niet doet er niet toe. We moeten het erkennen en er naar handelen. En er naar handelen betekent dat we ook oorlog moeten gaan voeren. En oorlog betekent niet dat je thee drinkt en bloemetjes uitdeelt, maar dat je zoveel mogelijk tegenstanders afknalt doodmaakt, naar allah helpt in dit geval.

0001a

 

0001

‘Politieagent hielp Coulibaly bij aanslagen Parijs’

01AD >>

01Fubar >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: