Nog een moskee

Het gaat maar door en het houdt niet op. Nu weer in Assendelft.

‘Mensen schrikken van het woord moskee’

ASSENDELFT –   Het wordt een multicultureel, sociaal en religieus gebouw of een moskee. Hoe je het maar wilt noemen. Dat zegt bestuurslid Abdelaziz Mejdoubi van de Stichting Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft.

,,Mensen schrikken als ze het woord moskee horen. En dat kan ik begrijpen in de huidige tijd’’, zegt Abdelaziz Mejdoubi.

En dus lieg je de mensen wat voor door het anders te noemen, Multicultureel centrum of een andere verhullende term.

De stichting is daarom terughoudend met het woord. Ook omdat het gebouw ook feitelijk niet alleen bedoeld is voor godsdienstige activiteiten. Ook huiswerklessen en andere activiteiten moeten er straks plaatsvinden. ,,Het wordt echt multifunctioneel”, aldus de Assendelver.

Multifunctioneel doet het altijd goed nietwaar, en huiswerkles. Dat maakt indruk. Zeker als je zielige kindertjes uit de arme wereld er mee helpt en extra les geeft. Die arme zielige achterstandsmensjes toch.

De Stichting Kleurrijk Saendelft heeft bij de gemeente Zaanstad enige irritatie opgewekt, omdat ze niet duidelijk zouden zijn over wat ze precies willen op het stuk grond op de Forbostrook, dat ze op het oog hebben. Kleurrijk Saendelft bestaat sinds in 2012 als wijkorganisatie, die in de Delta basisschool na schooltijd Arabische les, huiswerkbegeleiding en gezellige activiteiten houdt, waarbij kinderen uit alle bevolkingsgroepen welkom zijn. Ook het beoogde gebouw Ar-Rahma (’barmhartigheid’) zal open zijn voor iedereen, zegt Mejdoubi. ,,Je hoeft geen moslim te zijn om bij Kleurrijk mee te doen.”

Huiswerkles en taalles. Bijna elke moskee geeft taalles. Alleen ze geven nooit Nederlands. Ondertussen toucheren ze wel geld en subsidie voor integratie, taalontwikkeling voor achterstandskoters enzovoort. En de goedbedoelende stinkhippies tuinen er met ogen open in. Elke keer weer.

Moskeeën zijn niet geïnteresseerd in integratie anders zouden ze wel Nederlands geven. De focus is altijd op het Arabisch, niet om te integreren maar om zich te richten op Saoedi-Arabië, het land van de twee duivelse plaatsen en land van de taal van het boek van de duivel.

“waarbij kinderen uit alle bevolkingsgroepen welkom zijn” Ja, dank je de koekkoek. Jullie willen zo vroeg mogelijk beginnen met de indoctrinatie en hersenspoeling van, ook ongelovige, kindertjes. Geestelijke misdadigers zou een aparte strafmaat voor moeten komen en dat de mishandeling vooropgezet op kinderen gericht is lijkt me een zeer ernstige verzwarende omstandigheid.

Bij de inzamelingsacties onder moslims wordt wel steeds van een moskee gesproken. Bijvoorbeeld wordt de slogan gebruikt: ’Moskee Ar-Rahma gaat bouwen, bouwt u mee?’

Het ene verhaal voor het ongelovige publiek en het andere verhaal voor de eigen achterban. palestijnen doen het ook altijd. In het Westen praten ze over vrede en thuis roepen ze op tot bloed en moord en verderf voor de Joden. Zalvende praatjes in het Engels en in het Arabisch, het enige waar die taal voor geschikt is; de oproepen tot moord.

Bij die inzamelingsacties heeft men overigens de ’hulp’ gekregen van de omstreden islamitische fondsenwerver Tarik Ibn Ali. Tarik Ibn Ali is een naar Egypte geëmigreerde Belg, die bekend staat als moslimfundamentalist én succesvol fondsenwerver. De zwaar bebaarde prediker roept mensen op om geld te geven in een internetaankondiging voor een benefietdriedaagse ten bate van de Ar-Rahma moskee, december vorig jaar in Amsterdam. Dat filmpje en benefiet werd georganiseerd door Sadaqa TV, een Tilburgse organisatie die het hele land rondtrekt om benefieten voor moskeeën te helpen organiseren.

Tarik Ibn Ali kennen we van de haatimamgala’s van de afgelopen tijd. Hij kan vrij door Europa reizen, want …. dat heeft de Europa ondermijnende EU zo bepaalt zonder dat u daar iets over te zeggen had.

Achmed Baâdoud, de couppleger uit Amsterdam, probeerde laatst moskeeën ook al van extra geld te voorzien onder het mom van “taalles”. Eerst importeren we doelbewust analfabeten, dan laten we hun taalgevoel verkloten door ze gesubsidieerd Arabisch te leren in … Nederland en dan vragen de mohammedanen nog een keer extra geld, omdat dat kan hier, met de smoes dat ze geen Nederlands kunnen. Nee dat laat zich raden bij driedubbele onwil.

Ook bij de Al-Fourkane moskee in Amsterdam is dit weer het geval:

Maar wat doen ze nou helemaal? Op de voorpagina staan maar twee daadwerkelijke activiteiten vermeld: geld inzamelen voor een grotere moskee en in dikke zwarte hoofdletters wordt er gemeld dat je arabische les kan volgen. Geen Nederlands. Hoe ik dat moet combineren met ‘dialoog meer begrip samen participeren’ ontgaat mij, tenzij het doel is om meer bewoners arabisch te leren en vervolgens vermoedelijk ook tot de islam te bekeren. Tijdens de arabische les zal wel dat allerbelangrijkste arabische boek ter sprake komen neem ik aan.

Dat kunt u hier nalezen. Vandaag las ik een stuk van een buur van die moskee en het blijkt een radicale moslimbroederschap moskee te zijn die door onze eigen overheid wordt gesubsidieerd.

 

Comments zijn gesloten.

7 Comments on Nog een moskee

 1. G.Deckzeijl // 15/03/2015 om 18:28 //

  Hier is het onmiskenbare bewijs dat ze nooit zullen integreren:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23799463/__Radicaal_verbrandt_stempas__.html
  Mededeling voor B&W en de gemeenteraad van Assendelft:
  moskeeën zijn KAZERNES! http://tinyurl.com/pkancuu

  Like

 2. G.Deckzeijl // 15/03/2015 om 18:38 //

  Correctie. Assendelft valt onder de gemeente Zaanstad.
  Gemeenteraad uitgespit. Zit ook een infiltrant + hoofddoek tussen,
  is lid van D66.Is dat niet te modern voor allah..???
  Die stemt geheid voor die geplande haatbunker.
  Zal Peggold wel van uit z’n dak gaan, denk ik…
  https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mPag=911&mVrg=3525&mLok=1

  Like

 3. G.Deckzeijl // 15/03/2015 om 21:59 //

  Wantrouwig als ik ben hoop ik één ding en dat is, dat die Van Pijkeren geen gristelijke infiltrant is die straks de PVV van binnenuit gaat opblazen. We hebben al eerder een dergelijk akkefietje gehad met een fractiemedewerkster die naderhand een journaliste bleek te zijn…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/aan_de_kant_dion_graus_hier_ko.html
  Iedereen moet z’n eigen conclusies maar trekken.

  Like

 4. Al die moslim stemmers van de partij PVDA zijn overgelopen naar D 66 en die is er zo groot van geworden.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 20/03/2015 om 11:17 //

  Correct! Ben benieuwd wat er gaat gebeuren igv nieuwe 2e Kamerverkiezingen…

  Like

 6. Genocide ontkennen loont…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: