islamisering: islam bezet Rijksmuseum permanent

Het Rijksmuseum wordt permanent bezet door de islam. Het museum richt een permanente ruimte in voor zijn collectie islamitische kunst.

Die is vanaf morgen te zien in twee nieuwe vitrines. Het betreft vooral werken uit Iran, waaronder fragiel middeleeuws glas, tegels en een kostbaar zijdetapijt met zilver en gouddraad dat aan het begin van de zeventiende eeuw geweven is in ateliers in de Iraanse stad Isfahan.

Powned >>

De lafaards van het Rijks zouden de complete cartoons van Charlie Hebdo op moeten hangen. Mohammedanen hebben de pest aan alles wat naar kunst riekt. Het Rijks zou een tentoonstelling moeten wijden aan het gevaar dat de islam betekent voor kunst. Het Rijks zou een project moeten beginnen om de Boedhabeelden in Afghanistan te herbouwen. Klote-dhimmies.

Waarom IS ons zo hard treft door kunst te vernietigen

Zo wrang als de vernietiging van oude kunstwerken door de Islamitische Staat ook mag zijn, de aanhangers ervan hechten er kennelijk grote betekenis aan. Hun diepste waarden en overtuigingen worden erdoor gekwetst en daarom moet alles verdwijnen. Ze werken zich in het zweet om het ene beeld na het andere in gruzelementen te slaan. Geen stukje mag ervan overblijven.

Trouw >>

Tsss, het is zelfs zo ernstig dat ik er een aparte categorie voor heb aangemaakt ooit.

islam cultuurvernietiging en geschiedsvervalsing >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: