islamisering: “Nieuwe zangeres van K3 mag moslimmeisje zijn”

Dertig procent van de kleine kinderen in Vlaanderen leven in moslimgezinnen.

Hans Bourlon van Studio 100 heeft er alle vertrouwen in dat de doorstart van K3 tot een goed einde zal komen. In “Terzake” blikte de CEO van Studio 100 vooruit op de toekomst van zijn bedrijf. “K3 is heel belangrijk voor onze omzet in de Benelux. Het afscheid van de huidige zangeressen bekijken we als bedrijf als een opportuniteit voor de toekomst”, aldus Bourlon.

“Kleine kinderen uit moslimgezinnen bereiken we vandaag moeilijk. Dat is iets wat ons bezighoudt. Dertig procent van de kleine kinderen in Vlaanderen leven in moslimgezinnen. Ik sluit niet uit dat een van de nieuwe zangeressen van K3 een moslimmeisje is, maar eerst en vooral kijken we naar de talenten van de kandidaten.”

DeRedactie.be >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on islamisering: “Nieuwe zangeres van K3 mag moslimmeisje zijn”

  1. En die 70% dan? Die zorgt toch echt voor de meeste omzet hoor! :S *zucht*

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: