Video: Le Pen: A “freeze” on the building of mosques

Marine Le Pen:  Here’s what I think we must do. We must control once again our borders, we must suspend Schengen immediately, we must monitor who comes in who goes out and what weapons are being passed through our borders, we must stop immigration, we must take on the problem of ethnic communities and the development of Islamist fundamentalism in our country, we must, right now, freeze the construction of any new mosque until we know the origin of its financing, because we know for a fact that funds are coming into our country. A “freeze” on the building of mosques

Snaphanen >>

Video:

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=f82bb3b90a80

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: