De antisemieten van de PvdA op veiligheid en jihadi’s op buitenlandse zaken

Je kan er gewoon geen titel meer bij verzinnen die de gekte van de lading nog dekt. Onvervalste antisemiet Yasmina Haifi wordt beschermd door de Joodse verrader Job Cohen, die al eerder 2 miljoen uit de staatsruif ontvreemdde om het criminele jihad-project dat Westermoskee heet te sponsoren.

Hij laat der weg komen met één van de oudste antisemitische sprookjes ooit. Der Ewige Jude, die de schuld is van alles, IS in dit geval.

01

Buitenlandse zaken sponsort de moeder aller terreurbewegingen.

01Telegraaf >>

Dossier moslimbroederschap >>

“The Cordoba Foundation”. Dan moeten er al alarmbellen afgaan natuurlijk. Los van dat de Britse HSCB bank al de bankrekeningen van deze club gesloten had. Anas Altikriti (zou die van Tikrit komen) is de baas van deze organisatie. De website van ECHR, Emirates Centre for Human Rights (ja, ze brengen het altijd vriendelijk die Arabische terreurcellen) stond op naam van zijn vrouw. Die groep heeft links met Hamas. Cameron omschreef The Cordoba Foundation als: “political front for the Muslim Brotherhood”.

The Cordoba Foundation works closely with other British extremist groups which seek the creation of an Islamic dictatorship, or caliphate, in Europe.

Mr Altikriti has also been spokesman for the British Muslim Initiative, closely linked to the banned Hamas terrorist group. The BMI’s director, Mohammed Sawalha, is a senior figure in Hamas who is said by the BBC to have “masterminded much of Hamas’s political and military strategy”.

iEngage is another body with links to Mr Altikriti, the Cordoba Foundation and the IFE. Azad Ali, a senior figure in the extremist Islamic Forum of Europe (IFE). Mr Ali has said that “democracy, if it means not implementing the Sharia, of course no-one agrees with that”. He has approvingly quoted the son of a senior al-Qaeda leader as saying that “if I saw an American or British man wearing a soldier’s uniform inside Iraq I would kill him because that is my obligation.”  ( Telegraph)

Van de website van The Cordoba Foundation:

Our Vision
Reviving the Spirit of Cordoba (the Spanish city, civilization and people) as a symbol of human excellence and intellectual ingenuity where cultures, civilizations, thoughts and lifestyles thrived;

Cordoba in Al-Andalus. Dat wat ISIS weer terug wil veroveren op de ongelovigen. Vreedzaam wellicht, want islam is vrede en heeft niets met islam te maken of zoiets.

Cordoba wordt vaak voorgesteld als toppunt van multiculturele gezelligheid. Slavenjachten op Christenen, jaarlijkse plundertochten in Zuid-Frankrijk, skeletten opgestapeld hoger dan de minaret en verkrachtte nonnen op het altaar.

Het toppunt van beschaving volgens naïeve ‘islamkenner’ Bart Schut.

screenshot, zodat verwijderen van de tweet door Schut geen zin heeft

screenshot, zodat verwijderen van de tweet door Schut geen zin heeft

 

Herben op Hoeiboei:

Al-Andaloes is in de 21ste eeuw in alle opzichten (historisch, politiek en religieus) onbruikbaar als model voor de vestiging van een ‘tolerante moslimstaat’. Het tegendeel is eerder geval. De geschiedenis van Andalusië laat zien dat de vorming van een Europese islam kan mislukken door buitenlandse inmenging. Na iedere kortstondige periode dat (Spaanse) moslims, joden en christenen vreedzaam naast elkaar leefden, kwam er weer een machtsgreep of regelrechte invasie van religieuze fanatici uit Noord-Afrika, die de alleenheerschappij van de islam opeisten.

Dát wil The Cordoba Foundation dus graag in ere herstellen en dát sponsort Min-Buza.

Oriana Fallaci:

“In het jaar 711 staken ze de Straat van Gibraltar over en gingen op het aartskatholieke Iberische schiereiland aan land, eigenden zich Portugal en Spanje toe, waar ze ondanks ene Pelayo en ene Cid Campeador en de talrijke, bij de Reconquista betrokken heersers ongeveer acht eeuwen bleven.

En wie in de mythe van het ”vreedzame samenleven” gelooft, dat volgens de collaborateurs de betrekkingen tussen veroverden en veroveraars vormde, zou er goed aan doen de verhalen over in brand gestoken kloosters en kerken te lezen, over ontheiligde kerken, verkrachte nonnen, christelijke of joodse vrouwen die ontvoerd of in harems opgesloten werden. Hij zou er goed aan doen om over de kruisigingen van Cordoba na te denken, over de opgehangenen van Granada, over de onthoofdingen in Toledo en Barcelona, Sevilla en Zamora. (Die in Sevilla werden uitgevoerd in opdracht van Mutamid, de koning, die met de afgehakte koppen de tuinen van zijn paleis versierde. Die in Zamora werden uitgevoerd in opdracht van Almanzor: de vizier, die de ”mecenas van de filosofen” werd genoemd, de ”grootste heerser die het islamitische Spanje ooit heeft voortgebracht”). Mijn God! Als men de naam Jezus of die van de Moeder Gods uitsprak, werd men direct terechtgesteld. Gekruisigd, zoals gezegd, of onthoofd of opgehangen. En vaak gespietst. Ook als men de klokken luidde. Ook wanneer men zich in het groen kleedde, de kleur van de islam. En als er een moslim voorbijkwam, moesten de ”ongelovige honden” aan de kant gaan en buigen. Als een moslim hen aanviel of uitschold, mochten ze zich niet verdedigen.

En weet je waarom de ”ongelovige honden” niet werden gedwongen om zich te bekeren tot de islam? Omdat bekeerlingen geen belastingen betaalden. De ”ongelovige honden” echter wel.

Vanuit Spanje slaagden ze er in 721 in om naar het niet minder katholieke Frankrijk te komen. Onder leiding van Abd al-Rahman, de gouverneur van Andalusië, staken ze de Pyreneeën over en veroverden Narbonne. Daar slachtten ze de complete mannelijke bevolking af, maakten alle vrouwen en kinderen tot slaven en trokken daarna verder naar Carcassonne. Van Carcassonne trokken ze op naar Nimes, waar ze een bloedbad aanrichtten onder monniken en paters. Vanuit Nimes trokken ze naar Lyon en Dijon, waar ze alle kerken plunderden. En weet je hoe lang hun veldtocht in Frankrijk duurde? Elf jaar. Ze kwamen in golven. In het jaar 731 bereikte een golf van 380.000 voetsoldaten en 16.000 ruiters Bordeaux, dat zich meteen overgaf. Van Bordeaux gingen ze naar Poitiers, daarna naar Tours en als Karel Martell in 732 de Slag van Tours en Poitiers niet gewonnen zou hebben, zouden vandaag ook de Fransen de flamenco dansen.(bron)”

Leest u hier meer over Al-Andalus >>

Hoe kan het dat onze inlichtingendiensten MIn-Buza niet adviseren? Weten ze het niet, terwijl elke kleuter het op een woensdagochtend op 1 april op kan zoeken? Of komt het omdat Yasmina Haifi niet de enige antisemitische PvdA-er is die daar werkt?

Het volgende stukje zal gaan over het hoofd algemene zaken van het ministerie van veiligheid en justitie. Oók een antisemitische PvdA-jihadi.

Melanie Phillips schreef er in “Londonistan” in 2006 al over:

Now they tell us. Ministers have finally admitted what I revealed in my book, Londonistan, back in 2006 and have written many times since then – that, incredible as it may seem, hundreds of thousands of pounds of public money that was supposed to be spent on countering Islamic extremism has gone to groups or individuals actually promoting Islamic extremism. (Daily Mail)

Om dan van Al-Andalus weer terug te komen bij het antisemitisme en dit stukje af te ronden:
.
De “Jodenster” was geen uitvinding van Hitler-Duitsland. Ook in het zogenaamd zo tolerante Spanje van de middeleeuwen bestonden er kledingvoorschriften voor “dhimmi´s”. Christenen en Joden moesten bijvoorbeeld in de 12e eeuw de zogenaamde “Zunnar” dragen, de Joden in Granada moesten een gele muts of een ander geel herkenningsteken dragen. Een Jood of christen mocht geen wapens dragen of een paard berijden.(bron)

 
Het headerplaatje komt van de website van The Cordoba Foundation. Die hele site staat trouwens vol met taqiyya waar de goedgelovige onnozelaar met graagte in zal trappen. Het staat vol met termen als ‘dialoog’ en ‘samen’. In Al-Andalus, Cordoba, hebben we kunnen zien wat dat betekent.

Plaatje van ‘het’ congres:

01

GeenStijl, Nederland subsidieert jihadgala moslimbroederschap

GeenStijl, Yasmina Haifi niet ontslagen door ministerie VenJ

Cordoba Foundation in de zoekmachine van Global Muslimbrotherhood Watch
 

&

Comments zijn gesloten.

1 Comment on De antisemieten van de PvdA op veiligheid en jihadi’s op buitenlandse zaken

  1. G.Deckzeijl // 01/04/2015 om 20:58 //

    Meer weten, lezer?
    Klik in de header de knop HET PROJECT aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: