Nederlanders zijn de islam meer dan zat, maar de overheid blijft het maar opdringen

Het onderzoek van Maurice de hond is al van 2013 (PDF-4p) en Joost Niemöller heeft het al besproken bij DDS. Maar op een druilerige dag, hangend op de bank, terwijl de viooltjes uit de bloembakken waaien en de korrels koemest van het tuincentrum zich tegen het smetteloos witte wasgoed van de buren neervleien, is het altijd leuk om nog eens na te lezen met de blote voeten tegen de centrale verwarming.

Vindt u dat de islam een verrijking is voor Nederland?

77% vindt van niet. Zelfs 68% van de PvdA-ers vindt dat. En, opvallend, bij geen één partij is daar een meerderheid voor te vinden. Zelfs bij het über-islamofiele D66 is 65% het daar niet mee eens.

Vindt u dat er in Nederland een stop moet komen op de immigratie vanuit islamitische landen?

55% vindt van wel. Zelfs 48% van de PvdA stemmers en 40% van de PvdA stemmers vindt van niet. Ook binnen de PvdA is daar dus een meerderheid voor. De enige partij, althans de achterban, die nog helemaal verliefd is op islamitische immigratie is D66 waar maar 28% voor een stop is en maar liefst 68% tegen. Het ontkennen van de Armeense genocide werpt blijkbaar zijn vruchten af. Of misschien woont de gemiddelde D66 stemmer zo ver van de multiculturele ellende af dat het bij hen nog niet doorgedrongen is.

Vindt u dat er een stop moet komen op het bouwen van nieuwe moskeeën in Nederland?

63% vindt van wel. Bij het CDA terwijl daar een meerderheid (46 tegen 40%) niet voor een immigratiestop was, is nu wel een meerderheid van 60%. En weer is de D66 achterban het meest islamofiel met slechts 36% die voor een bouwstop is.

Denkt u dat er een relatie is tussen de islam en de recente terreurdaden in Boston, Londen en Parijs?

72% denkt van wel. Ook hier is weer bij geen één partij een meerderheid te vinden die het met de stelling oneens is. Zelfs bij D66 denkt nog 55% dat er wel een verband is en ook bij de vertegenwoordiging van Hamas in Nederland, de SP, denkt nog 54% dat.

Kunt u aangeven of u het eens of oneens bent met de volgende stellingen – Er moet een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland komen

Die kan Piet Hein Donner in zijn zak steken, want bij geen van de partijen is daar een meerderheid voor te vinden.

Kunt u aangeven of u het eens of oneens bent met de volgende stellingen – Nederland is er beter op geworden door de komst van migranten uit Islamitische landen

Die kunnen de dwangmulticulturalisten ook in hun tasje steken. Bij geen enkele achterban is er een meerderheid te vinden die vindt dat Nederland er beter op geworden is met islam.

Kunt u aangeven of u het eens of oneens bent met de volgende stellingen – Er is inmiddels genoeg Islam in Nederland

Behalve bij de PvdA is daar ook overal een meerderheid het mee eens. Bij de PvdA vindt 42% het inmiddels wel genoeg en denkt 38% dat we nog wel wat meer kunnen gebruiken. Ook niet echt een meerderheid.

Dan volgens dezelfde vragen nogmaals, maar dan uitgesplitst naar leeftijd, geslacht en inkomen. De conclusie is duidelijk. Partijbreed (achterban) is Nederland de islam meer dan zat. De islam heeft niks goeds gebracht en er moeten geen nieuwe moskeeën meer komen en de immigratie moet gestopt.

Waarom gebeurt dit dan niet? Ik zie een aantal oorzaken. Eerst is daar de EU die doelbewust islam steunt waar het maar kan en dit continent wil overspoelen met mohammedanen teneinde het oude Europa te vernietigen om op de puinhopen een nieuw Rijk op te bouwen. En de meeste nationale partijen lopen inmiddels aan de leiband van Brussel. Dan is er het ‘democratische’ systeem dat wij hier hanteren. We kunnen niet stemmen per onderwerp. En voor referenda zijn (bijna) alle partijen als de dood. Schijt als zij hebben aan de volkswil. Partijprogramma’s worden verkocht als een totaalpakket. Als je de hypotheekrente wilt behouden, 1000 euro denkt te krijgen of meer asfalt en daar op stemt dan blijft de islam keurig buiten schot.

Is er ook een oplossing? Ja, referenda. Hoe krijgen we dat voor elkaar. Met een massa mensen die het afdwingt op het Binnenhof.

Waarom ik een jaar later met dat onderzoek aankom? Omdat ik het toevallig langs zag komen. “Stop de bankiers” had het in zijn geheel overgenomen, zonder bronvermelding. Op mijn beurt link ik dan ook niet naar hun.

Heb ik ook nog een Europees onderzoekje voor u of islam compatible is met The West. Grafiekje staat linksboven in deze grotere kaart (opklikken):

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Nederlanders zijn de islam meer dan zat, maar de overheid blijft het maar opdringen

  1. G.Deckzeijl // 01/04/2015 om 20:03 //

    Like

  2. LOL: “De Grondwet 2 werd opgesteld en de koning mocht deze voor ons uitvoeren. Maar door ziekten als bijv. syphillis was het denkvermogen aangetast en vergaten ze al snel dat ze Bij Gratie van het Volk waren aangesteld.”

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Meerderheid Nederlanders: Sluit Europese buitengrenzen! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: