Zo’n Somaliër gun je een hyena, en de sharia voor de overheid

een beetje psychiater kost al snel 560 dollar

Week cel voor doodschopper kat Sheriff van café Tilt

Laffe, laffe, vuige, genocidale, dierenmishandelende roofoverheid. Waarom laten jullie dit soort mohammedaans gajes ons land binnen? Jullie verdienen het om op islamitische wijze gestraft te worden. Het is toch zo’n geweldige verrijking van onze cultuur? De hoogste tijd dat jullie nader kennismaken.

01AD >>

Het zal wel weer een verwarde man geweest zijn. Weet je wat het is. Bijna de héle bevolking van Somalië is verward.

Van islam gaat het al koken in je hersenpan, maar als je er elke dag een paar handenvol qat aan toevoegt en je je eeuwenlang voortplant met je meest naaste familieleden dan heeft dat op zijn zachtst gezegd niet een gunstige invloed op je geestelijke ontwikkeling.

One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)

The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)

We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

01

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

een beetje psychiater kost al snel 560 dollar

een beetje psychiater kost al snel 560 dollar

Nu begrijp ik ook waarom PvdA campagne-meisjes met regelmaat eventjes terugkeren naar Somalië. Dat is niet alleen om hippe clitoris-decoraties aan te laten brengen blijkbaar.

01Maar waarom woont dit PvdA-meisje nog in Nederland? We hadden in 2002 toch al afgesproken dat we dat niet toe zouden staan? Hoeveel PvdA-ers zouden er eigenlijk nog meer uitgezet moeten worden?

Somaliërs die op vakantie gaan naar Somalië raken verblijfsvergunning kwijt

2002 – DEN HAAG, 17 MEI. Somalische vluchtelingen die op vakantie gaan naar eigen land, terwijl ze een verblijfsstatus hebben omdat ze hun leven in Somalië niet zeker zijn, raken hun verblijfsvergunning kwijt. Dat heeft minister Korthals van Justitie geschreven in een brief aan de Tweede Kamer, die gisteren is gepubliceerd.

Vluchtelingen uit Somalië smokkelen kinderen uit dat land om in Nederland rijksvergoedingen en kinderbijslag te kunnen innen, meldden justitie en politie in Leeuwarden. Ook halen asielzoekers illegalen op paspoorten van genaturaliseerde Somalische vrouwen, die gesluierd op pasfoto’s mogen, naar Nederland. (NRC)

01Fraude, fraude, fraude. Fraude jippiejajee. Jihad, jihad, jihad, lang leve de PvdA. Inmiddels hebben we in Nederland over de 30.000 gestoorde Somaliërs en was die groep één van de grootste die aan onze deur klopte op verzoek van de PvdA hier naar toe kwam de afgelopen jaren. Tis tenslotte toch familie he. En net als hyena’s leven ze graag in roedels.

En die fraude is dus al, blijkens het artikel in NRC, vanaf 2002 bekend. En de laatste twee jaar, voordat Syriërs en Eritreeërs met het ere-metaal gingen strijken, ging de Somalische import fier aan kop. Het neusje van de zalm qua kennis-economie-import als we Alexander Pechtold moeten geloven.

Met een beetje dank aan dit stukje van Bare Naked islam

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Zo’n Somaliër gun je een hyena, en de sharia voor de overheid

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is slechts het topje van de ijsberg! Kop-/ doodschoppen, dierenmishandeling, verkrachtingen, mensen voor de trein gooien enz. enz. DIT is dus onze verloederde toekomst, DANKZIJ onze smerige landverraders!

  Like

 2. boorzalf // 16/05/2015 om 13:31 //

  Dat het een somaliër was die de kat scherrif dood schopte werd niet verteld in de media. Want dat mag blijkbaar niet, wat een #ut land wordt het hier zeg. We zijn er nog niet, ze komen met hele volkstammen hier binnen. En aanpassen ho maar, daar zijn ze te beroert voor.

  Like

 3. boorzalf // 16/05/2015 om 13:58 //

  Correctie: Werd in de eerste berichtgevingen niet verteld dat het een somaliër was.

  Like

 4. koddebeier // 30/07/2015 om 18:56 //

  Als er ooit een tijd komt dat het land opgeschoond wordt van alle onwelriekende elementen,
  laten dan niet vergeten alle landverraders er ook uit te knikkeren !!

  Like

 5. Ik kan je met een gerust hart vertellen als ik het gezien had had die somalier ernaast gelegen en ook nooit meer opgestaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: