Moslims steken christelijke tiener (14) in brand

Twee moslims hebben voorafgaand aan het vrijdaggebed in de moskee een 14-jarige christen geslagen en in brand gestoken. Het slachtoffer wordt nu behandeld in een ziekenhuis in de Pakistaanse stad Lahore, schrijft de Christian Post. In totaal is 55 % van zijn lichaam bedekt met brandwonden.

De jonge moslims hielden de Pakistaan op straat tegen en vroegen welke religie hij aanhangt. Toen de jongen, genaamd Nuaman, zei dat hij christen is, sloegen de mannen meteen op hem in. Ze gooiden kerosine over Nuaman heen en staken hem in brand. Omstanders slaagden erin om het vuur te doven door zand over de jongen heen te gooien. De tiener raakte bewusteloos, waarna spoedeisende hulp werd ingeschakeld.
Comments zijn gesloten.

4 Comments on Moslims steken christelijke tiener (14) in brand

 1. Yvonne // 13/04/2015 om 22:41 //

  Wanneer komen Christenen all over the world nu eindelijk eens in actie en doen precies hetzelfde in omgekeerde richting?Dat waanidee van de andere wang toekeren werkt niet;dat is inmiddels toch wel vaak genoeg bewezen!

  Like

 2. Bovendien is dat van die andere wang niet zo bedoeld als wordt uitgelegd.

  Een hogere sloeg een lagere met de buitenkant van de hand, dus niet met de vlakke hand. Want dat laatste hield een uitnodiging in tot een duel. Wat Jezus deed was de andere wang aanbieden, zo van. Sla mij nog eens dan, maar dan met de vlakke hand. Want je weet wat er dan gebeurt, dan mag ik je terugslaan.

  Het is dus eigenlijk het omgekeerde van overgave. Hij gaf aan dat ie een duel wilde.

  zie ook hier:
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=22911

  En ik heb nog een betere uitleg ergens, maar daar krijg ik binnenkort wel antwoord op van Maarten Vonk, ik kon het zo snel niet vinden.

  Like

 3. Yvonne // 13/04/2015 om 23:35 //

  Nooit geweten;weer wat geleerd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: