Middellandse Zee: een bouillabaisse van immigranten

De Middellandse Zee dreigt een grote terrine bouillabaisse van immigranten te worden. Paus Franciscus ziet er een groot wijwatervat in en pleit voor een wonderbare visvangst. Europese politici, levend onder de dictatuur van het politiek-correcte denken, sturen onthaalcomité’s de zee op om te redden wat er te redden valt. Gelukkig hebben we in Nederland de PvdA die het liefst tien miljoen immigranten ruimhartig wil opnemen, zodat deze partij straks weer de grootste wordt. Dat de traditionele achterban er anders over denkt en aan de lijve ondervindt wat de massa-immigratie in hun wijken betekent, bewijst hoe aandoenlijk naïef het PvdA-partijbestuur is. Dat die achterban emigreert naar de PVV is een natuurlijke en begrijpelijke reflex. 

Wanneer komt er een einde aan deze farce van asielzoekers, waarvan de overgrote meerderheid geen asielzoeker is? Het is overduidelijk dat het gros van de bevolking het kotsbeu is. Hoeveel wrok is ondertussen al ontstaan in veel Nederlandse huizen omdat zoon of dochter geen woning kan vinden wegens de prioriteit die in wachtlijsten wordt gegeven aan vreemdelingen?

TPO >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: