In Spanje wordt je door de overheid in elkaar getremd en in Portugal mag je het niet meer opschrijven, welkom in de politiestaat deel II

In Spanje krijg je met de knuppel, en dat is het minste en de

Portugese regering wil pers muilkorven

01De Portugese regering heeft een wet op stapel staan die de pers verplicht te vertellen hoe ze de parlementsverkiezingen in het najaar gaan verslaan. De plannen moeten door een speciale verkiezingscommissie worden goedgekeurd. Wie zonder toestemming toch verslag doet van de verkiezingen riskeert een boete die kan oplopen tot 50 duizend euro.

Het voorstel lekte deze week uit aan de vooravond van de jaarlijkse herdenking van de Anjerrevolutie, waarmee zaterdag 41 jaar geleden einde werd gemaakt aan de dictatuur.

Volkskrant >>

01

Comments zijn gesloten.

5 Comments on In Spanje wordt je door de overheid in elkaar getremd en in Portugal mag je het niet meer opschrijven, welkom in de politiestaat deel II

 1. Yvonne // 25/04/2015 om 18:53 //

  De toekomst is niet meer iets om naar uit te kijken!

  Like

 2. Nog een rectificatie op onwetendheid en verkeerd beeld door de mainstream media. Spanje is momenteel het enigste Europese land die heel hard optreed tegen de moslims. Bij minst geringste vermoeden dat een iman of recruter voor de Jihad mensen ronselt of berichten verspreidt die aanzetten tot… is er na afluisteren en onderscheppen van fb of andere internetforum een directe inval van de Nationale Politie en deze mensen worden zonder pardon gearresteerd en opgesloten. Per week is er wel ergens een inval en dit gaat niet zachtzinnig. Ook jacht op beruchte bendes heeft sucses, momenteel wordt jacht gemaakt op de beruchte Joegoslavische Pink Panter groep, een van de geweldadigste roofbendes die in heel Europa slachtoffers maakt. Op Russische criminelen zijn grote sucsessen geboekt. Op Engelse pedofielen die denken in Spanje veilig te zijn heeft de recherge een paar grote jongens opgepakt. Dit zijn een paar voorbeelden die ik hier wilde plaatsen.

  Like

 3. jungleelephant // 26/10/2015 om 13:21 //

  Eindelijk eens een positief bericht!En de politie daar is inderdaad niet zachtzinnig,en dat is nodig ook!

  Like

 4. Ha dank je jungleelephant, ik zuig dit niet uit mijn duim omdat ik dagelijks de notitias volg, en ik heb meer bewondering voor de Spaanse Politi National en in sommige gevallen ook voor het gerecht dan voor de Nederlandse die vaak in veel gevallen steken laten vallen ten nadele van slachtoffers en het leger advocaten die vrij spel hebben om voor de zwaarste criminelen gehalveerde of vrijspraak te verkrijgen, zo ook de advocaten die Jihad gerelateerde moslims tot het uiterste verdedigen of ze brave huisvaders zijn. Nederland moet ruggegraat tonen en de burger zal dit weer moeten opbouwen en de wetten op discriminatie en rascisme aanpassen en veel meer getint op de moslim dan op de eigen burger want de zaken worden nu omgekeerd en tegen de burger gebruikt.

  Like

 5. jungleelephant // 27/10/2015 om 01:16 //

  Dat ben ik voor 100% met u eens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: