Infiltreren jihadi’s Westerse legers ?

01

Dat zou pas een slimme zet zijn. Niks zeggen en gewoon het leger overnemen ipv. een oorlog te ontketenen. We hebben al een moslimbroedende jihadi in de Tweede Kamer, Marcouch, zelfverklaard aanhanger van geestelijk leidsman Jodendoodwenser Al-Qaradawi, moslimbroederschap-opperimam te slaven- en terreurstaat Qatar. De veiligheidsdiensten sturen elke week onder de bezielende leiding van Aissa Zanzen nieuwe haatimams naar Nederlandse moskeeën. Het personeelsbeleid bij veiligheid en justitie was jarenlang in handen van de islamitische, en (dus) anti-semitische diversiteits-prijs-winnende protegee van Job Cohen, Yasmina Haifi.

Hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, en hier heb ik al eerder lopen klagen dat de veiligheidsdiensten hun taken verzaken, op zijn minst.

Vanwege het staatsondermijnende karakter van islam, sharia is onverenigbaar met democratie en staat boven ‘door mensen gemaakte wetten’, denk ik dat we geen aanhangers van die doctrine op functies moeten hebben waar ze kwaad kunnen. Niet in de voedselvoorziening, denk aan de Turkse groenteboer en de Marokkaanse bakker, niet in de drinkwatervoorziening, niet in de politiek, Marcouch (zelfde als vorige link naar Marcouch) of Aboutaleb, niet in de media, niet in het onderwijs, niet in het bestuur, niet bij financiën, en al he-le-maal niet in het leger.

Elk jaar worden er nieuwe invasie-records gevestigd, een veerdienst en een luchtbrug ontbreken nog, maar de EU staat vast te popelen. Die willen nog liever vandaag dan morgen die vervelende oorspronkelijke bevolking vervangen, net als Obama trouwens (en dan heb ik het nog niet over de import van andere miljoenen aliens). Die zeuren en morren maar over democratie en dat het volk iets zou willen. Daar heeft de nieuwe import nog nooit van gehoord, bovendien is het gemiddelde IQ een stuk lager, dus zelf denken zit er ook niet echt in. En mocht eentje het in zijn bolle harses halen dan kan de religieuze karwats erover die die meegenomen heeft vanuit zijn vaderland. Ideale slaven.

De PVV sprak onlangs zijn zorgen uit over mohammedanen in het Nederlandse leger en werd voor gek verklaard. Ik was het er volmondig mee eens: PVV: geen mohammedanen meer in krijgsmacht. En naar nu blijkt niet geheel onterecht.

IS heeft gedreigd met aanslagen in het Westen en heeft inmiddels drie aanslagen op het Vrije Woord opgeëist; Charlie Hebdo, Kopenhagen, en Garland. Het is een kwestie van tijd tot niemand meer iets over islam durft te zeggen. IS heeft gedreigd (net als andere islamitische leiders) Europa te overspoelen met vluchtelingen jihadi’s. En gezien de aantallen oversteeknegers zou het best kunnen dat IS woord houdt. IS laat het niet bij dreigen zoals de anderen uit het linkje deden. We hebben kunnen zien dat ze letterlijk de koran uitvoeren en mohammed’s daden volgen. Dit keer menen ze het. Er werd met IS vlaggen gezwaaid in Den Haag, Londen, Rome. Ze zijn binnen. De oorlog is begonnen in alle duidelijkheid.(1) De oude regimes langs grote delen van de Noord-Afrikaanse kust zijn vernietigd door een innige samenwerking tussen NAVO en aan Al-Qaeda en IS gelieerde groeperingen. Wie zou er dan nu de controle hebben over welke “vluchtelingen” overgezet worden? Ja ?

Nu al recrutreert IS meer Britten dan het Britse leger. Dat is één. Maar wat komt er dan in dat Britse leger binnen? Zijn dat allemaal trouwe “Britten” of zijn dat misschien stiekem ook aanhangers van IS, die profiteren van het feit, naast een “diversiteitsbeleid”, dat het Britse leger -het Nederlandse trouwens ook- enorme moeite heeft om genoeg nieuwe rekruten aan te trekken en zo van binnen uit het Britse leger overnemen. Vergezocht? Zijn de andere acties van IS vergezocht? Vandaag in de krant:

Het Britse leger heeft bijna 200 rekruten uit de basistraining verwijderd omdat ze vreesden dat het jihadisten waren

01

Almost 200 recruits withdrawn from army’s basic training amid jihadists fear

The revelation has sparked fears terrorists may have infiltrated our armed forces.

MI5 agents already believe exBritish soldiers are fi ghting with Islamic State and may return to the UK to commit atrocities.

But the latest disclosure will fuel fears our services are being targeted by extremists.

Senior Ministry of Defence figures admit infiltration by potential terrorists is almost inevitable and is one of the reasons why security vetting is now treated so seriously.

A Freedom of Information request obtained by the Daily Star Sunday shows that in the last two years, 188 Army recruits were prevented from undertaking training for security reasons.

Daily Star >>

(1)

Ayatollah Ruhollah Khomeini:
“Those who know nothing about Islam pretend that Islam counsels against war. Those people are witless. Islam says: ‘Kill all the unbelievers just as they would kill you all!’ Does this mean that Muslims should sit back until they are devoured by the infidel? Islam says: ‘Kill them, put them to the sword and scatter them.’ Islam says: ‘Whatever good there is exists thanks to the sword.’ The sword is the key to Paradise, which can be opened only for the Holy Warriors! Does all this mean that Islam is a religion that prevents men from waging war? I spit upon those foolish souls who make such a claim.”

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Infiltreren jihadi’s Westerse legers ?

 1. Is die gek nou nog steeds voorzitter van de raad van moskeeën ?

  “Nederland kent geen vrouwenmoskeeën, net zo min als vrouwelijke imams. Dat mag ook gerust zo blijven, vindt de Raad van Marokkaanse Moskeeën. Er is hier geen behoefte aan, oordeelt voorzitter Aissa Zanzen desgevraagd. Hij vindt de kritiek van het Muslim Women’s Council rieken naar ‘aandachttrekkerij’.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/4015431/2015/05/11/Britse-moslima-s-werken-aan-unicum-een-vrouwenmoskee.dhtml

  Hij werkt al een tijd bij het min. VJ
  Uitzoeken !

  Like

 2. Ben je deze nog tegen gekomen?
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/05/terrorisme_wordt_vanuit_nl_ges.html
  Vandaar dat de uitkeringen daar NOOIT verlaagt gaan worden.
  We zijn weer even blij hier dat ze ons “willen” helpen om ze aan te pakken.
  Het zijn net kinderen hier, geef ze een snoepje en ze alles is weer OK.

  Like

 3. Is het hopeloos of lijkt dat alleen maar zo?

  Like

 4. Het is nog erger dan je maar kan vermoeden en vrijwel niemand schijnt het door te hebben.
  Dus waar dat op kan draaien lijkt mij inmiddels enigszins voorspelbaar.
  Laat ik het op vrijwel hopeloos houden.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het verbaast me absoluut niet! Europa is zich moedwillig aan het vernietigen!

  Like

 6. G.Deckzeijl // 13/05/2015 om 07:11 //

  Jeugdjournaal geïnfiltreerd, lees ik hierboven.
  Artikeltje even gelezen.
  Woordvoerster kraait: “allahuh akhbar geen omstreden of beladen term.”
  Hoe krijgt ze dat uit haar politiek correcte, zwaar gesubsidieerde(1) NPO-strot als je bedenkt hoeveel slachtoffers door de totaal geschifte aanhangers van die oorlogstheologie* in de achter ons liggende EEUWEN werden gemaakt onder het slaken van een dergelijke kreet en nog zullen worden gemaakt, tenzij nu niet snoeihard wordt ingegrepen?
  1) alles over de NPO en de media: http://tinyurl.com/nngme9b
  *> Zie Hans Jansen op: https://fubar.mobi/2015/05/06/hans-jansen/
  Alles over moslim-INFILTRANTEN: http://tinyurl.com/pkdmbsf
  Stuur dat jeugdjournaalmens een protest-mail:
  jeugdjournaal@nos.nl

  Like

 7. Jezus ! Dat is net zo absurd als dat NL samen met Turkije in een of andere anti-IS groep zit waar ik het van de week over had. De PC loopt wat langzaam, dus ik zoek er nu even geen linkje bij. Er staan simpelweg teveel schermen open. Even kijken wat dicht kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: