islamonazi’s bij de Verenigde Nazies

Saudi Arabia wants to lead the UN Human Rights Council

Saudi Arabia wants to lead the UN Human Rights Council, which raises anger among activists who fear an erode of the Council’s credibility. An “abomination, and cynical by a nation that beheads people on public squares,” said a human rights organization in a statement on Wednesday evening.

There has been rumors for a while that Saudi Arabia wants to lead the UN’s highest body for defense of human rights. Now it appears the rumors have been confirmed by several diplomatic sources. It has had human rights organizations to react with pure rage outbursts.

Saudi Arabia is one of the world’s worst repressive regimes with massive violations of human rights, according to Amnesty, Human Rights Watch and the UN itself. One notable example is Saudi blogger Raif Badawi who was sentenced to ten years in prison and 1,000 lashes for having started a site for political debate. In addition, the country is sharply criticized for the ongoing attacks against Yemen, where the ruthless bombing of civilians is equated with war crimes.

Speisa >>

01

Dossier VN >>

Prachtwinkel die VN:

The U.N.’s War on Israel

Online UNRWA teachers group approves of the Holocaust

Onthullende documentaire over VN-organisatie ‘UNRWA trekt ten oorlog tegen Israël’ +video

Qatar, hoofdsponsor van Hamas, verkozen in Mensenrechtenraad van Verenigde Naties

De gore islamonazistische leugenaars van de VN

B2lZ9dICEAAc88m

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on islamonazi’s bij de Verenigde Nazies

 1. Hoe durft SA het woord mensenrechten in de mond te nemen?Iets dat zij met voeten treden!

  Like

 2. G.Deckzeijl // 15/05/2015 om 04:30 //

  Dat noemen ze nou een contradictio in terminis.
  Nog zo’n voorbeeld, zit in de Haagse gemeenteraad: islam democraten…
  http://tinyurl.com/aabztxd

  Like

 3. Heel goed geschreven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: