FIVE TALIBAN TERRORISTS that Obama released from Guantanamo in exchange for the traitor Bowe Bergdahl will be freed by Qatar on June 1st

Barack Hussein Obama’s Taliban Dream Team include Mullah Norullah Noori, Abdul Haq Wasiq, Mullah Mohammad Fazl, Khairullah Khairkhwa and Mohammend Nabi Omari.  They were classified as some of the most dangerous Taliban commanders held at Guantanamo Bay, according to Thomas Joscelyn of The Long War Journal.

01

Breitbart  There is little doubt that these five Taliban commanders will return to the Afghanistan battlefield. The real issue that should not be overlooked is why these five hardcore terrorists were traded for the return of Bergdahl, a deserter, according to his platoon mates. Bergdahl left his guard post and walked away from his base in Afghanistan on June 30, 2009.  He took off his body armor and left his weapon behind.

Via BNI >>

Obama >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: