Saudische vrouw uit mall gezet ‘omwille van blote handen’ (video)

En van dit smerige fascistenland kopen we olie en daar gaat Timmermans op zijn blote knietjes excuses aanbieden als Wilders een sticker maakt. Een fukking sticker.

Een lid van de religieuze politie heeft een vrouw uit een Saudische shoppingmall gezet omdat ze zonder handschoenen op stap was. Volgens een andere versie had ze te dicht tegen een man aangezeten, met slechts een tafel ertussen.

Het gebeurde in het noordelijk stadje Hael (of Hail): een vrouw werd luidruchtig terechtgewezen door een lid van de religieuze politie. De zaak werd kortstondig in flou beeld gefilmd en het filmpje werd op youtube gedeeld. Volgens de dialoog op het filmpje verweet het lid van de zedenpolitie haar in ondiplomatieke bewoordingen dat ze zonder handschoenen op stap was en daardoor “onzedig” was. Hij zette haar zonder haar boodschappen op straat, terwijl zij ervoor pleitte ten minste haar boodschappen te kunnen ophalen en meenemen.

Knack >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Saudische vrouw uit mall gezet ‘omwille van blote handen’ (video)

  1. G.Deckzeijl // 27/05/2015 om 08:18 //

    Zoveelste bewijs opnieuw geleverd: de islam is een achterlijke cultuur.
    http://www.volkskrant.nl/binnenland/pim-fortuyn-op-herhaling-de-islam-is-een-achterlijke-cultuur~a611698/
    Bumpersticker: http://tinyurl.com/cbluo54

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: