Finnish politician suggests sterilizing African immigrants ‘to avoid total collapse’ in Helsinki

A City of Helsinki deputy councilor has come under fire after he publicly stated in a Facebook post that African men who come to Finland as refugees should not be allowed to have more than three children, and should be sterilized instead.

According to Olli Sademies, 67, the problem with African immigrants is that they have too many children. So forced sterilization is the way to tackle it, he suggested.

“Migrants put to the test our social security,” Sademies wrote. “Africa’s social security is based on a large number of children, which enables some children to live longer and take care of their parents.”

In order “to avoid total collapse” of a similar system in Finland, African refugees should be restricted, Sademies said. “Three children maximum. It would require the forced sterilization of African men, which will effectively discourage them from trundling into our country,” he wrapped up.

RT >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Finnish politician suggests sterilizing African immigrants ‘to avoid total collapse’ in Helsinki

 1. G.Deckzeijl // 31/05/2015 om 05:42 //

  Drie kinderen maar.??? Is nog teveel.
  Terugsturen is beter..
  Hier is reden: alinea 9 van deze pagina:
  http://tinyurl.com/a9thg2w

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: