ISIS bepaalt wie er als “vluchteling” naar Europa mag en de EU fungeert als reisorganisatie

Deze dappere mannen laten hun vrouwen en kinderen zonder pardon achter en zijn dus geen vluchtelingen.

En als Christenen dan al eens een bootje bereiken worden ze door mohammedanen overboord gegooid om te verdrinken. Christenen, bij uitstek de groep die wereldwijd door de islam vervolgd wordt, redden we dus niet. Nee, we redden de mohammedaanse daders, de moordenaars van de profeet. En dat terwijl we al veel te veel mohammedanen binnen onze grenzen hebben.

Grote reddingsoperatie op Middellandse Zee

Europese oorlogsschepen in de Middellandse Zee stomen op volle kracht op naar Libische wateren om duizenden vluchtelingen te redden die in gammele bootjes proberen de oversteek naar Europa te maken.

Het gaat volgens de Britse zender Skynews om een operatie op een ongekend grote schaal.

Onder de schepen die naar het gebied zijn gedirigeerd is het Britse schip HMS Bulwark met aan boord minister van Defensie Michael Fallon.

AD >>

Dat is geen minister van defensie, dat is een minister van hoogverraad. Een minister van defensie zou dit continent beschermen tegen de islamitische invasie en die bootjes zonder pardon voor de Libische kust kelderen. Dan weten de muzelmaniakken dat ze niet welkom zijn en houdt de stroom kolonisten snel op. Hoe meer reddingsboten je stuurt hoe meer parasieten van de profeet hier naar toe zullen komen. Onze overheden plegen een bewuste genocide op ons en zetten daar de bloeddorstige islam voor in. Het eerste wat ons dus te doen staat is onze overheden verwijderen.

Ondertussen vinden Nederlanders het wel best dat we ten onder gaan. Nou landgenoten, dan heb ik nog maar één ding te zeggen. Fuk You en geniet van het aanstaande kromzwaard in je nek. Jullie hebben het verdiend !

01AD >>

“Smokkelaars gooien zwangere vrouwen en kinderen overboord”

Libische mensensmokkelaars hebben een zwangere vrouw en kinderen overboord gegooid om koopvaardijschepen te dwingen bootvluchtelingen op te vissen. Dat stelt de International Chamber of Shipping (ICS) in een rapport aan het VN-vluchtelingenagentschap UNHCR.

Bemanningen van koopvaardijschepen op de Middellandse Zee maken melding van verscheidene misbruiken en wreedheden van mensensmokkelaars. Zo zouden ze met opzet een zwangere vrouw en kinderen overboord hebben gegooid in het zicht van een koopvaardijschip om het te dwingen in te grijpen. Dat schrijft scheepvaartorganisatie International Chamber of Shiping (ICS) in een rapport aan het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties.

HLN >>

De Britse marine zegt tegen Sky News dat zich op en rond de Libische grens inmiddels een half miljoen mensen ophouden, die wachten op een kans om deze zomer de oversteek naar Europa te wagen. Of dat aantal klopt, is niet onafhankelijk te verifiëren.  NOS >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on ISIS bepaalt wie er als “vluchteling” naar Europa mag en de EU fungeert als reisorganisatie

 1. G.Deckzeijl // 07/06/2015 om 06:55 //

  Grabbelton voor alle gutmenschen:
  http://tinyurl.com/p8q2myq
  Daar vindt u ook de info over UITSCHOT van IS dat zich heeft
  gecamoufleerd als “asielzoeker.”

  Like

 2. G.Deckzeijl // 07/06/2015 om 07:14 //

  Destabilisering door vluchtelingen.
  http://www.suedtirolnews.it/d/artikel/2015/06/06/chovanec-warnt-vor-destabilisierung-durch-fluechtlinge.html#.VXM0y0ZmiUk
  Klopt als een zwerende vinger: hier sluiten ze verzorgingstehuizen* en stoppen er
  “asielzoekers” in.
  *zie verder bij participatiesamenleving(kuch).

  Like

 3. G.Deckzeijl // 07/06/2015 om 08:35 //

  Ook van de pot gerukt: Rutte II

  Like

 4. ANGEL // 28/09/2015 om 13:22 //

  Borders are closed, and army bring you back where you came from
  Enough is Enough… only people from Syria with children we take.
  The reat we send back by plain and army. !!! Its no use to send them
  cause there will be no more ships to rescue people.
  BE WARNED CAUSE YOU WILL DROWN AT SEE.!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: