islam tast de hersenen aan, jihadi’s knettergek

Politieonderzoek wijst uit:

Meeste jihadisten al mesjogge voor vertrek

Het meerendeel van de Nederlanders dat naar Syrië vertrekt om mee te vechten met terreurgroep IS, heeft psychische problemen. Vaak waren deze problemen al voordat ze radicaliseerden.

Niet door ideologie gedreven

Volgens de politieonderzoekers is het een grote misvatting om te denken dat Syriëgangers vaak intelligente mensen zijn die worden gedreven door ideologie.

Telegraaf >>

O gelukkig maar, het heeft niks met de ideologie te maken. Er lopen dan ook Christenen, Boedhisten, Joden en Hindu’s bij. Oh wacht. Het zijn stuk voor stuk mohammedanen en het heeft alles met de ideologie van mohammed te maken. Die lui van IS doen precies wat mohammed deed. Moorden, verkrachten en in slavernij voeren.

Overigens zijn deze cijfers vergelijkbaar met de uitkomst van een onderzoek onder de top-600 in Amsterdam.

Het is nieuw dat de GGD in principe alle leden van de Top 600 screent – waaruit in verreweg de meeste gevallen één of meer stoornissen blijken, vaak in combinatie met een beperkt verstandelijk vermogen. De eerste vijfhonderd screeningen leidden tot 348  diagnoses (tot juni) en vrijwel alle gescreenden bleken (psychische) zorg te behoeven.(bron)

In dit hoofdstuk wordt de zorgbehoefte van de Top 600 beschreven. Eerst wordt ingegaan op het
vóórkomen van psychiatrische aandoeningen, waarbij zal blijken dat bij meer dan 80% van de
gescreende cliënten aanwijzingen werden gevonden voor psychiatrische aandoeningen. (PDF)

Jihadist is vaak verknipt warhoofd

Nederlandse Syriëgangers hebben vaak psychische problemen. Ze komen uit gebroken gezinnen en kampen al van jongs af met gedragsstoornissen.

Dat blijkt uit onderzoek door het Team contraterrorisme- en extremisme van de Landelijke Eenheid van de politie. Maar liefst 60 procent van de Syriëgangers heeft psychosociale problemen, vaak al vóórdat ze radicaliseren. Zo’n 20 procent kampt met ernstige gedragsproblemen of een officieel vastgestelde geestesziekte, zoals schizofrenie.

AD >>

‘Veel Syriëgangers zijn psychisch gestoord’

Zo heeft 60 procent van de Syriëgangers last van psychische stoornissen. Het gaat bij ongeveer de helft (46 procent) om jongeren met gedragsproblemen.

Elsevier >>

Jihad = magneet voor verknipt warhoofd

“Dit werpt een ander licht op de manier waarop we radicalisering moeten aanpakken”, aldus onderzoeker Anton Weenink. “Het heeft geen zin om alleen in te zetten op de bestrijding van radicaal-islamitische denkbeelden”

Powned >>

Zolang we dit soort mafklapperige onderzoekers en agenten hebben die elk excuus aangrijpen om maar niet islam als oorzaak te zien zijn we nog een heel eind verwijderd van een oplossing.

islam en inteelt

Het is een bekend gegeven dat neef-nicht huwelijken veel voorkomen in de islamitische wereld. En gedwongen uithuwelijking. Weer is islam dus de oorzaak, al wordt geprobeerd dat in het ‘nieuws’artikel te ontkennen.

Van de Somaliërs is ruim een derde compleet gestoord:

Zo’n Somaliër gun je een hyena, en de sharia voor de overheid

SCIENCE: Centuries Of Inbreeding Have Caused Catastrophic And Irreparable Damage To Muslim Gene Pool

A rough estimate shows that close to half of all Muslims in the world are inbred: In Pakistan, 70 percent of all marriages are between first cousins (so-called “consanguinity”) and in Turkey the amount is between 25-30 percent (Jyllands-Posten, 27/2 2009 More stillbirths among immigrants“

Statistical research on Arabic countries shows that up to 34 percent of all marriages in Algiers are consanguine (blood related), 46 percent in Bahrain, 33 percent in Egypt, 80 percent in Nubia (southern area in Egypt), 60 percent in Iraq, 64 percent in Jordan, 64 percent in Kuwait, 42 percent in Lebanon, 48 percent in Libya, 47 percent in Mauritania, 54 percent in Qatar, 67 percent in Saudi Arabia, 63 percent in Sudan, 40 percent in Syria, 39 percent in Tunisia, 54 percent in the United Arabic Emirates and 45 percent in Yemen (Reproductive Health Journal, 2009 Consanguinity and reproductive health among Arabs.).

(bron)

How Labour’s immigration policy led to genetic tragedy

“We know British Pakistanis constitute 1.5 per cent of the population, yet a third of all children born in this country with rare recessive genetic diseases come from this community.”

(bron)

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on islam tast de hersenen aan, jihadi’s knettergek

 1. Ik zei het net hier al:
  https://fubar.mobi/2015/06/08/isis-jihadis-in-syria-and-iraq-are-funding-their-evil-war-by-milking-britains-benefits-system-through-false-claims-online-fraud-and-student-loans/comment-page-1/#comment-15289

  “Zie ook de GeenStijls:
  Die lezen ‘s morgens vroeg blijkbaar ook eerst ‘Fubar’ om inspiratie op te doen. Graag gedaan hoor ;)”

  En nu ook dit topic:
  Azaanbode: ‘100% van alle jihadisten is moslim’
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/06/honderd_procent_waterdicht.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: