Stampensvol antisemieten de PvdA

Van Marcouch weten we dat het een aanhanger van Yusuf Al-Qaradawi is.

Yusuf al-Qaradawi Praises Hitler and the Holocaust

De PvdA is de partij van de mohammedanen zo onderhand en alle mohammedanen zijn antisemieten. Om de simpele reden dat mohammed dat was, hij sneed eigenhandig van honderden Joden de keel door bij Khaybar, en omdat de koran aanzet tot de moord op Joden. Het blijft wringen dat dat boek hier niet verboden is en dat er gepreekt kan worden in moskeeën en op scholen.

Overgeleverd door ` Abdullah bin ` Umar :
De Boodschapper van Allah (vzmh) zei: “Jullie (dwz de moslims) zullen vechten met de Joden tot een aantal van hen zich achter stenen zullen verbergen. De stenen zullen (hen verraden) te zeggen: ‘ O ` Abdullah (dwz slaaf van Allah) ! Er is een Jood achter mij, dus dood hem ‘ (Reference: Sahih al-Bukhari 2925 / In-book reference : Book 56, Hadith 138 USC-MSA web (English) reference : Vol. 4, Book 52, Hadith 176 (deprecated numbering scheme))

Overgeleverd door Abdullah bin ` Umar : Ik hoorde de Boodschapper van Allah (vzmh) zeggen: “De Joden zullen vechten met u, en u zal gegeven worden de overwinning over hen, zodat een steen zal zeggen: ‘O moslim Er is een Jood achter mij! Dood hem'”
(Reference : Sahih al-Bukhari 3593 / In-book reference : Book 61, Hadith 100 USC-MSA web (English) reference : Vol. 4, Book 56, Hadith 791 (deprecated numbering scheme))

Abu Huraira rapporteerde de Boodschapper van Allah (vzmh) als zeggende: Het laatste uur zal niet komen, totdat de moslims tegen de joden zullen vechten en de moslims hen zullen doden totdat de joden zich achter een steen of een boom zullen verstoppen en de steen of de boom zal zeggen: moslim, of de dienaar van Allah, er is een Jood achter mij; kom om hem te doden; maar de boom van Gharqad zal dat niet zeggen, want dat is de boom van de Joden. (Reference: Sahih Muslim 2922 / In-book reference: Book 54, Hadith 105 USC-MSA web (English) reference : Book 41, Hadith 6985 (deprecated numbering scheme))

Laatst was Yasmine Haifi in het nieuws die beweerde dat IS een Joods complot was. Zoals mohammedanen overal een Joods complot achter zien.

Sommige PvdA leden doen het wat subtieler.

Oh wat is het vreselijk erg in dat verdomde Israël. Het moet wel heel erg pijn aan je ogen doen dat hele kleine stukje land als je je druk maakt over hoe lang een spijkerbroek moet zijn. Nou speelt hetzelfde ‘probleem’ in Nederland ook dus er is niks raars aan de hand in Israël. Maar toch meent Myrthe even te moeten katten op Israël. Waar was Myrthe toen er in Saoedi-Arabië een meisjesschool in de fik stond en alle leerlinges levend verbrandden omdat ze niet naar buiten mochten wegens niet voldoende gekleed?

Myrthe ziet waarschijnlijk liever een vrolijke islamitische outfit zoals hieronder, want ze pleit dagelijks voor de opname van meer Jodenhatende mohammedanen in Europa.

01Zo komt Myrthe ook op voor de homogemeenschap in Rusland, maar horen we haar nooit over de homo’s van hoge gebouwen gooiende islamieten.

Ook vindt Myrthe dat illegaliteit niet strafbaar is. Daarmee de betekenis die het woordenboek aan het woord illegaal geeft ontkennend.

1.45: Ik ben liever naïef dan cynisch. Je bent wel heel naïef en de gevolgen daarvan zijn uitermate cynisch voor dit land en haar inwoners. Je domheid is gevaarlijk en ik vraag me af wat dit voor kleuterleidsters in de kamer doen.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Stampensvol antisemieten de PvdA

 1. G.Deckzeijl // 08/06/2015 om 08:48 //

  Ze sporen geen van alle binnen die pvda.
  En da’s al tig jaar het geval.

  Like

 2. Niets geleerd, naief trutje. Zal ook nooit iets leren. Als ze eens goed goed gepakt wordt door een zwarte moslim zal ze nog zeggen dat ze zulke fijne mensen zijn. Ze kan natuurlijk ook gewoon van drop houden…

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // 13/11/2015 om 05:11 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. G.Deckzeijl // 13/11/2015 om 07:25 //

  Inmiddels alweer een half jaar geleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: