Voormalig rechts blog roept op tot ramadan

01Ik laat het kulstuk van die verongelijk-moslim die die aanhaalt maar weg. Ik concentreer me liever op wat die ottomaanse oorloghitser te melden heeft.

De laatste twee alinea’s zijn van Michael, de rest niet. Copy-pasten schrijft tenslotte sneller. En ik kan het weten, maar ik pretendeer dan ook helemaal niks. Ik pleur enkelt mijn mening op de internets en dat is mijn goed recht.

01

Eén of andere bekeer-moslim wil dat we allemaal drie dagen gaan vasten.  Michael is onder de indruk. Ik niet. Ik heb wel langer niet gegeten in mijn leven. Stelt geen fuk voor kan ik je melden. Doei. Uitge-argumenteerd. Bovendien is dat mohammedaanse vasten geen vasten. Ze vreten zich ’s nachts helemaal ongans en de moslimgemeenschap komt tonnen aan tijdens de ramadan. Zodanig veel dat het een serieus medisch probleem begint te worden. Laten we kijken wat Michael te zeggen heeft:

Hij legt daarbij uit dat hij zijn vrienden, als ze ingaan op zijn aanbod, persoonlijk zal begeleiden. Volgens hem zullen ze het zwaar krijgen in die periode – vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik dat alleen maar beamen;

Dan heb je nog niet zoveel meegemaakt jochie.

zoals vaste lezers weten ben ik zelf soefi moslim

Weet ik. Ik denk dat het goed is als mensen dit stukje over soefisme lezen. Het wordt met regelmaat als vreedzame islam-variant gebracht, maar dat is een misverstand :

https://fubar.mobi/2015/05/19/soefisme-vreedzaam/

Voorts wil ik melden dat hét religieus centrum van Turkije Konya is, en dat dat bij uitstek het soefi-centrum van Turkije en daarmee het soefisme is. En dat het ottomaanse rijk het meest genocidale ter wereld was. Onder de soefies dus….

maar wegen de bijbehorende fysieke problemen niet op tegen de spirituele voldoening.

Spirituele voldoening door een paar dagen niet eten? Mij lijkt de spirituele voldoening veel groter als je eens een paar dagen niet van die mallotige stukjes schrijft.

Critici zullen daarop stellen dat die spirituele voldoening eigenlijk alleen toepasbaar is voor moslims; die vasten immers vanuit een specifieke gedachte, met een specifiek doel (en een religieuze reden).

Vasten komt bij heel veel meer culturen voor dan alleen bij moslims. Ik gaf al aan dat ik mijn hand er niet voor omdraai.

Ramadan is voor iets anders bedoeld. Jup. Ramadan is oorlogvoering en jihad. Zoals heel de islam dat IS. De mannetjes worden gedisciplineerd en de vrouwtjes vet gevoerd voor de voortplantings-jihad.

Je kunt je afvragen of je die religieuze ervaring kunt vervangen door een soort van moderne, new age-self improvement experience.

En ik maar denken dat je tegen druks was en aangestuurd werd door de neo-con Livestro.

Wat vind jij van dit idee?

Ik denk dat je je druks beter kan gebruiken onder de ervaren en therapeutische spirituele leiding van rommel en mij, want je laatste pilletje heeft iets heel ernstigs bij je aangericht.

Ben jij ervoor dat niet-moslims meeleven met moslims door mee te doen tijdens de Ramadan, of vind je dat wellicht een bespottelijk idee?

Ik leef met ze mee terwijl ze Christenen onthoofden. Is dat ook goed?

Op DDS.

Het is over en uit daar. Ook Hans Labohm heeft nu de site verlaten.

Maar, zoals velen zullen hebben gemerkt, heeft DDS de laatste maanden een wat ander profiel ontwikkeld – luchtiger, minder diepgravend en met meer aandacht voor de ‘human interest’. climategate >>

TPO is ook dood. Alleen pillenslikker Brussen en islamiseringsontkenner Paternotte blijven nog aan. De eigenlijk trieste constatering van dit warrige stukje van me is, is dat er geen betrouwbare media meer is. Noem het links/rechts. Ik vind het een onzin onderscheid.  Ik geloof niet in links/rechts. We hebben alleen nog staatsgestuurde media.

Lees ook:

De 7 hoofdzonden van de beroepsmohammedaan uit Izmir

Ramadan en jihad, kan dat?

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Voormalig rechts blog roept op tot ramadan

 1. Getuigenis van een ervaringsdeskundige.
  Ik heb in talloze mohammedaanse landen de maand ramadan mogen ervaren en het is alleen maar ellende, queridos amigos e amigas. Een paar voorbeelden uit mijn rijke leven: ik was eens in Jordanië, wachtend op een visa voor Irak want het was daar oorlog. Jordanië is een van de allersaaiste landen ter wereld, en dat wordt er niet beter op tijdens de heilige maand Ramadan. Van de 1.6 miljard mohammedanen wereldwijd rookt ongeveer 80 procent en die zijn niet blij met dat rookverbod van 30 dagen, om niet te zeggen strontchagrijnig. Al die snorremanzen in Jordanië liepen dus rond met azijnbekken omdat ze niet mogen roken.
  http://cult.tpo.nl/2015/06/14/the-portugal-post-rammadan-ammehoela/

  Like

 2. Ah, dankjewel. Altijd fijn de stukjes van Tuur.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 14/06/2015 om 22:04 //

  Deze site is voor mij zeer betrouwbaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: