Video: ASScher schrikt van Jodenhaat

“Wat je ziet is dat Nederlandse jongeren zich identificeren met wat er in het Midden-Oosten gebeurt”

Nee. Het zijn geen Nederlandse jongeren, ze haten dit land en ons. Het zijn mohammedanen. En het gaat niet om Israël. Als Israël niet zou bestaan en alle Joden in zeg Duitsland zouden wonen dan willen ze ze daar vernietigen. De Jodenhaat komt uit de koran.

01Jodenhatende verzen in de koran.

[5.41] they shall have disgrace in this world, and they shall have a grievous chastisement in the hereafter.

[5.51] O you who believe! do not take the Jews and the Christians for friends

[5.60]  (Worse is he) whom Allah has cursed and brought His wrath upon, and of whom He made apes and swine

En zo gaat het maar door. We hebben de nazi’s verslagen, Mein Kampf verboden, maar de nieuwe nazi’s met hun koran marcheren door onze straten. Tijd om hen ook te verslaan.

“iedereen heeft zijn kinderen zo op te voeden dat ze anderen respecteren”

Ben je nou naïef, gewoon gek of gevaarlijk gek of een doelbewuste kwaadwillende leugenaar? Mohammedanen worden mohammedaans opgevoed. Dat wil zeggen dat ze alle ongelovigen als minderwaardige mensen zien die ze of moeten bekeren of de keel door moeten snijden. Dát ASScher, is de islamitische opvoeding. En daar gaat geen ongelovige ook maar ene mallemoer aan veranderen. Ze lachen je keihard uit. Er is maar één oplossing en dat is de islam uit ons land verwijderen.

“Leer kinderen de geschiedenis van het land, de geschiedenis van de holocaust”

Man, man, man. Leraren in de grote steden kunnen helemaal geen les meer geven over de holocaust want dan worden ze aangevlogen door de muzelmaniakale hordes die zich op onze scholen bevinden. En dat weet je best. Je staat dus glashard te liegen. Om de mohammedanen te beschermen.

“In de tweede plaats proberen het probleem weg te nemen in het onderwijs.”

En dat gaat je niet lukken. Zie hierboven.

“Het kan vast beter, vandaar dat ik een vervolgstudie doe.”

Dat is een hoop tijdrekken, in de hoop dat het probleem wegwaait, en geldverspilling. Wegwaaien zal het niet. We kunnen het probleem wel repatriëren, maar in plaats daarvan heb je onze grenzen wagenwijd opengezet voor nog veel meer Jodenhatende mohammedanen. Je bent mede-schuldig aan de komende holocaust hier in Europa. We zouden je preventief op moeten hangen.

 

01GeenStijl >>

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Video: ASScher schrikt van Jodenhaat

 1. Die Asscher is een heel gevaarlijke jongen. Hij heeft het Genocide plegen van zijn Grootvader, de man die gratis vervoerbewijzen naar het Oosten gaf ! Die ouwe dwaas was zich van geen kwaad bewust en die jonge dwaas doet net of hij Achterlijk is !
  .
  Geschiedenis Herhaalt Zich !

  Like

 2. De zalvende, lispelende Jood welke zijn roots heeft verloochend is net zo dom, dwaas en naïef als zijn grootvader tegen beter weten de nazistische krokodil voerde, Asscher doelbewust, selectief verontwaardigd bezig om de Nederlandse bevolking expres onder te sneeuwen door de islam in al zijn facetten te faciliteren. Géén twijfel over mogelijk, het directe doel is mijns inziens Nederland het laatste restje van haar soevereiniteit te ontdoen en alle macht over te hevelen naar het toekomstige federale schrikbewind van de corporate EU het onderdeel van de NWO.

  Asscher de vriendelijk ogende islamknuffelaar bukt nog dieper dan zijn voorgangers voor zijn exotische islamitische vrienden welke een groot gedeelte van het electoraat van de PvdA vertegenwoordigt. Men denkt het extremisme en de gerepatrieerde jihadisten en salafisten en islamitische fundamentalisten welke als kool groeien in de no-go areas van de grote steden in toom te kunnen houden door 45 imams die door de Marokkaanse overheid aanbevolen werden, maar in mijn opinie de voorhoede vormen of liever gezegd het nieuwe paard van Troje zijn…

  Like

 3. G.Deckzeijl // 17/06/2015 om 19:01 //

  Zie verder wikipedia over de Joodsche Raad..!!!

  Like

 4. G.Deckzeijl // 18/06/2015 om 08:09 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. DE NIEUWE NAZI’S | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: