Het smerige gif dat Nederlandse universiteiten verspreiden

01Telegraaf >>

Zit er LSD in het drinkwater van die universiteit ofzo? Waar moeten die woningen en gebouwen komen? Wil je Schiphol in zee leggen ofzo om ruimte te maken? En waar moeten die miljoen nieuwe Amsterdammers vandaan komen? Uit Afrika zeker. Dat is geen bijdrage, dat is de complete vernietiging van Amsterdam. Hoogleraar grootstedelijke problematiek he? Jullie opdracht is om de problematiek te verveelvoudigen, zodat jullie baantje blijft bestaan? Ik stel voor om het aantal galgen in Amsterdam te verdubbelen en dat we eindelijk eens beginnen met dit soort moordenaars op te knopen.

Ik zie het stuk in Trouw waar naar verwezen wordt niet staan, dus ik weet niet op welke universiteit deze onzin gepropageerd wordt.

Op de VU zijn het smerige anti-semieten

Er is geen thema waarbij de emoties zo snel zo hoog oplopen als Israël. Dat merkt Markha Valenta, de moderator die de VU maandagmiddag heeft ingehuurd om een debat te leiden over een mogelijke academische boycot van de VU tegen Israël. Dit thema deed al eerder veel stof opwaaien. Er is een studentenorganisatie ontstaan – Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina (SRP) – die eist dat de VU deze boycot instelt.

TPO >>

Nee hoor. Niet zolang je dit soort kul opkliedert:

In deze zaal negeert iedereen het feit dat misdaden aan beide zijden van het conflict voorkomen. Dat inzicht valt duidelijk buiten de consensus aan de VU.

Je bent en blijft een vooringenomen en slecht geïnformeerd loopjongetje met de verkeerde boodschap. Israël doet zijn uiterste best om burgerslachtoffers te vermijden. Hoe denk je dat Nederland zou reageren als er in tien jaar tijd 10.000 raketten vanuit België op Zuid-Nederland terecht gekomen zouden zijn?

290.
Throughout the 2014 Gaza Conflict, the IDF took great care to mitigate the effects of hostilities on the civilian populationand, in accordance with the Law of Armed Conflict, used precautionary measures wherever feasible. These precautions included the verification of targets
based on timely intelligence gathering, extensive warning systems, and limitations on the timing of attacks and the munitions used. Although the IDF’s precautionary efforts could not eliminate the possibility of civilian harm, they met and often exceeded Israel’s obligations under international law. The IDF’s use of precautionary measures during the 2014 Gaza Conflict was unprecedented in its scale and rigor when compared to the practices of other militaries engaged in urban combat.

The 2014 Gaza Conflict: Factual and Legal Aspects

http://mfa.gov.il/ProtectiveEdge/Pages/default.aspx

 

Universiteiten zijn verworden tot vuige hersenspoelinstituten.

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Het smerige gif dat Nederlandse universiteiten verspreiden

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dat is al heel lang te merken! Niet alleen het antisemitisme maar er heerst op diverse universiteiten ook een onverbloemde islamofilie sfeer!

  Like

 2. De PVV is TEGEN laag of geheel niet geschoolde immigranten en de consumptieve subsidiering van hun koopkracht door de linksen maar VOOR hoog opgeleide immigranten die een bijdrage kunnen leveren aan Nederland. Daarom moet Schengen opgezegd worden. Het is mogelijk om 50 verdiepingen appartementsbouw voor de helft van de huidige prijs te realiseren door zeer lichte bouwmaterialen en dan kunnen buitenlandse studenten in die studenten flats door Nederlandse leraren opgeleid worden in plaats van ontwikkelingshulp. De studiebeurs van de buitenlandse studenten worden dan in Nederland besteed en na afronding van de studie gaat elke student weer naar eigen land. Zo is Amsterdam twee keer zo groot, Nederland economisch versterkt, Schengen afgeschaft, de islamitische hordes vernietigt en de bodemloze ontwikkelingshulp afgeschaft.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 18/06/2015 om 17:58 //

  Mail dat eens naar de PVV.
  Info in rechter sidebar.

  Like

 4. helemaal met het bovenstaande eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: