Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

Yasmina Haifi werd daar bijna voor ontslagen, ware het niet dat de islamiseerder van Amsterdam, de Jood Job Cohen, haar de hand boven het antisemitische hoofd hield. Maar een antisemiet als hoofd algemene zaken op het ministerie van veiligheid en justitie?

01

01

Vertaling: “Snowden bevestigt dat Al Baghdadi is gecreëerd door de Mossad.” Precies dat wat Haifi beweerde.

Over Cohen en Haifi schreef ik eerder:

Je kan er gewoon geen titel meer bij verzinnen die de gekte van de lading nog dekt. Onvervalste antisemiet Yasmina Haifi wordt beschermd door de Joodse verrader Job Cohen, die al eerder 2 miljoen uit de staatsruif ontvreemdde om het criminele jihad-project dat Westermoskee heet te sponsoren.

Hij laat der weg komen met één van de oudste antisemitische sprookjes ooit. Der Ewige Jude, die de schuld is van alles, IS in dit geval.

01GeenStijl, Yasmina Haifi niet ontslagen door ministerie VenJ

Fubar, Job Cohen verdedigt jihadistische infiltrante

01Volgens die tweet van Aissa Zanzen, van inmiddels een jaar geleden, is hij een openlijk antisemitische mohammedaan, en voor elke mohammedaan is jihad het hoogst haalbare in islam(1), de heiligste opdracht, en hij werkt als hoofd algemene zaken veiligheid en justitie en moet jihad-mohammedanen in de gaten houden? Hoe zot wil je het hebben.

Ik schreef al eens eerder dat ‘Nederlandse veiligheidsdiensten in dienst van de jihad’ staan, en zelfs de opperbaas is een haatlim.

Nederlandse veiligheidsdiensten in dienst van de jihad

Die uitspraak gaat misschien wat ver, maar het begint er wel steeds meer op te lijken. Van jihadi’s weten ze niks en het lijkt ze ook niet te interesseren. Ze houden ze niet tegen als ze uit willen reizen, laten ze vrij als ze opgepakt zijn en ze raken ze kwijt terwijl ze ze in de gaten zeggen te houden. Bij terugkomst zijn ze foetsie of krijgen een oorlogsbonus. Als er kopgeld ingevoerd wordt zou Khalid uit Almere (onthoofde hoofden na de klik…) aardig binnenlopen als ie het overleefd had. En gemeenten verzwijgen de jihadcijfers. Het is dat ze zichzelf zo af en toe nog om zeep helpen, want als de veiligheidsdiensten de kans kregen zou dat waarschijnlijk het enige zijn waar ze in geïnteresseerd zijn om te voorkomen.

h/t  Prof. D.A.H. Vintik (@Prof_DAH_Vintik)

Gister had ik ook al een stuk over Aissa Zanzen:

Aissa Zanzen, muzelmaniakaal hoofd algemene zaken van veiligheid en justitie, demoniseert Wilders

Laten we eens verder kijken waar het hoofd algemene zaken veiligheid en justitie zich mee bezighoudt op twitter. Is hij begaan met de veiligheid van Nederland, maakt hij zich druk om jihaddreiging of misschien over iets heel anders? Zoiets niet bestaands, en door Khomeiny uitgevonden begrip, als islamofobie bijvoorbeeld. De redenen om screenshots van de tweets van Aissa Zanzen te gebruiken en niet de originele tweets zijn tweeledig. Ten eerste kunnen mensen tweets verwijderen en mijn screenshots niet en ten tweede wil het plaatsen van tweets op De Vrije Chroniqueurs niet altijd even goed lukken. Zanzen’s twitter.

01Tsja, een muzelman op veiligheid:

010101Die ‘Angst onder Marokkaanse vrouwen’ is verzonnen omdat de schrijfster, Renée de Zwart, in geldnood zat.

En nee, dit is niet islam, dit is misleiding:

0101Islamofobie is verzonnen, zie boven en de ‘Hoofddoek is beste voorspeller voor moslimfundamentalisme’

Een antisemiet die niet begaan is met de veiligheid van Nederland, maar die zich vooral druk lijkt te maken om islamkritiek, hoort niet thuis in deze functie, maar in de bak.

De smeerlap haalt het in zijn hoofd om het volgende te tweeten tijdens onze dodenherdenking.

01De vraag: “Wie denkt er aan de slachtoffers van ISIS en de andere 270 miljoen doden die de islam op zijn geweten heeft” hoort ook niet thuis op onze dodenherdenking.

Een indirecte verdediging van jihadi’s door te zeggen dat ‘Jantje’ ook niet lief is:

01En kan de armoede van Nederlanders je ook wat schelen of ben je naast antisemiet ook nog een racist? En waarom noem je ze nu in ene Turken en Marokkanen, het zijn toch Nederlanders als ze een NL paspoort hebben? Geen moment wek je de indruk er voor álle Nederlanders te zijn en over hun veiligheid te waken. Je waakt alleen over de mohammedanen en hun imago.

01Over het alom aanwezige racisme in de koran horen we je dan weer niet:

01Zanzen profileert zich nadrukkelijk als een prototype linke activist, is een aantoonbare antisemiet, is niet objectief en neutraal, en lijkt zich niet bezig te houden met waar die voor betaald krijgt en voor aangenomen is, en heeft een probleem met onze vrijheid van meningsuiting zodra er islamkritiek geuit wordt. Dat is kwalijk als die een nobody zou zijn, en in het geval van antisemitisme zelfs strafbaar, maar op zijn positie is dat hoogst onwenselijk. En of die met dat strafblad, dat die zou moeten krijgen, nog wel in die functie te handhaven is?

En die van Charlie zijn dood, hun vrijheid van meningsuiting is tot zwijgen gebracht door islam, door precies het soort uitspraken zoals die imams doen. Aan welke kant sta jij eigenlijk?

01

O, je zegt het zelf al:

01

h/t Prof. D.A.H. Vintik (@Prof_DAH_Vintik)

Moet dat ministerie van veiligheid niet juist Wilders beschermen?

(1) Jihad is het hoogst nastrevenswaardige in islam, omdat jihad de enige zekere weg is naar het paradijs. Alle andere gelovigen moeten eerst nog ‘gewogen’ worden op de dag des oordeels, alleen de martelaar gaat rechtstreeks naar het paradijs en mag zelfs nog 70 familieleden aanwijzen om mee te nemen.

Fubar, Haatimam Tarik Ibn Ali over jihad >>

GeenStijl, PvdA 020 zet moslimmagneet op verkiesbare plek >>

Comments zijn gesloten.

12 Comments on Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

 1. G.Deckzeijl // 18/06/2015 om 19:00 //

  Esmaa A= Esmaa Alariachi, alias één van de drie meiden van halal.
  Islam = vrede*
  http://www.barenakedislam.com/2015/06/17/islamic-state-isis-savages-crucify-an-alleged-spy-then-chop-off-his-right-hand-and-left-foot/
  *niet dus

  Like

 2. G.Deckzeijl // 18/06/2015 om 19:02 //

  Like

 3. Republikein // 18/06/2015 om 19:59 //

  Klok en klepel.
  Dom gelul, ze vinden aandacht prettig.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 19/06/2015 om 09:15 //

  Hij stuurde infiltrant Y.Haifi de laan uit maar z’n opvolger kijkt mbt A.Zanzen de kat uit de boom.
  http://www.telegraaf.nl/prive/24175622/__Ivo_Opstelten_maakt_inhaalslag_met_gezin__.html

  Like

 5. Uit de comments bij E.J. Bron

  Like

 6. En deze ook, door Jan:

  Mooie bron, Meulenbelt

  Bedankt Anja!!! Niet alleen voor jou speech van gisteren maar voor alles wat je doet om de werkelijk situatie waarin de de Palestijnen leven onder de aandacht te brengen. Jij geeft me hoop door jou inzet en doorzettingsvermogen m.b.t. gerechtigheid en solidariteit.

  Vredige groet,
  Aissa Zanzen
  Comment by A. Zanzen — maandag 22 mei 2006 @ 23.52
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2006/05/22/gaza-in-ons-hart/

  Persbericht
  17 juli 2007

  De RMMN betuigt steun aan minister Vogelaar.

  De RMMN (Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland) ondersteunt de uitspraak van minister Vogelaar ten aanzien van de existentie van de islam in Nederland. De uitspraak van de minister getuigt van veel moed. In een tijd waarin de islam ongelijk wordt behandeld in vergelijking met het jodendom en het christendom, durft zij de discussie aan te gaan over de mogelijk te vormen joods-christelijk-islamitische traditie. De RMMN betreurt het dat sommige politici (lees Geert Wilders en Mark Rutten) nog niet inzien dat de islamitische traditie in essentie NIET veel verschilt van de joods-christelijke traditie.

  De RMMN is daarom blij met de benadering van de minister en heeft het vertrouwen dat zij met haar visie de integratie van moslims in Nederland zal bevorderen. De minister kan in ieder geval rekenen op steun van de achterban van RMMN met betrekking tot het stimuleren van integratie en participatie van de moslimgemeenschap.

  Einde persbericht
  Aissa Zanzen
  Woordvoerder RMMN
  0624893939
  Comment by Aissa Zanzen — dinsdag 17 juli 2007 @ 10.49
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2007/07/16/dagboek-15-juli-2007/

  27 december 2008
  L.S.
  Vanochtend begon een militaire aanval op Gaza. Door Israëlische bommen zijn er minstens 120 doden tot nu toe en honderden gewonden. Het is nog niet afgelopen. Volgens CNN is het dodental opgelopen tot 150 doden. Israël vindt elke keer een smoes om een bloedbad aan te richten. Kennelijk is er geen macht in de wereld die Israël een halte toeroept. Als de klappen aan het andere front waren gevallen dan was er zeker een vloed aan protesten uit verschillende hoeken. Onze minister van buitenlandszaken had in dat geval op z’n minsten zijn verontwaardiging uitgesproken en de internationale gemeenschap opgeroepen om Palestina te boycotten. In de naam van de beschaving moeten wij nu toekijken terwijl een volk gedood wordt omdat het zich verzet tegen de bezetting. Het wordt eens tijd dat onze minister van buitenlandszaken wakker wordt en inziet dat zwijgen over de situatie in Palestina en zijn onvoorwaardelijke steun aan Israël een zwarte pagina vormen in de buitenlandse politiek van Nederland.

  Vredige groet,
  Aissa Zanzen

  Comment by Aissa — zaterdag 27 december 2008 @ 16.54
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2008/12/27/gaza-12/

  Like

 7. Republikein // 19/06/2015 om 21:54 //

  Like

 8. Allereerst de complimenten voor het noeste werk.
  .
  PvdA-Meneer Aissa Zanzen maakte het wel erg mooi op zijn Linkedin account. Hij is slechts het hoofd Algemene Zaken van de gevangenissen bij Amsterdam Overamstel. Natuurlijk ook een functie waarbij antecedentenonderzoek gangbaar hoort te zijn en dus nog steeds een reden voor kamervragen. Zelf ben ik meer geinteresseerd in de de netwerkjes die zo’n man in zo’n functie weten te parkeren. Tijd dat daar wat namen en rugnummers van bekend worden opdat ook Jan Publiek de kans krijgt om volksvertegenwoordigers op het vestje te spugen met betrekking tot deugdelijke bewaking van nationale veiligheid en privacy.

  Like

 9. Republikein // 23/06/2015 om 12:34 //

  Zorg voor je eigen veiligheid, de overheid doet het tegenovergestelde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: